.

.

24-Инчов 613 Дредов с пеперуди, свързани с кука, косата, 6 опаковки, Дълги изкуствени Расти, свързани с кука, предварително зацикленные, Проблемни Светли Расти с пеперу?

24-Инчов 613 Дредов с пеперуди, свързани с кука, косата, 6 опаковки, Дълги изкуствени Расти, свързани с кука, предварително зацикленные,

BGN 24.66
Продукти

Размер на косата : 613 # нощни Пеперуди за плетене на една кука Дължина 24 инча, предварително навита и зацикленные нощни пеперуди за плетене на една кука дължина 24 инча, тегло : 95 г / опаковка, 12 направления в опаковка, 6 опаковки в партидата, от 6 на опаковките може да се направи цяла главаМатериал : Тези светли къдрици с пеперуди, свързани с кука, изработени от 100% висококачествено синтетично влакно, много мека, естествена текстура, без мирис, издържат къдрици с пеперуди не е лесно да се разделят.Характеристики на косата : Тъкане, ръчно изработени 613 мотыльковых къдрици на една кука за коса 24 инча, ние сме професионално и специално плетем върховете на косата, за да те не разваливались, така трайни, задавайте ги директно, спестете повече време и пари, лесно изсушени на въздух по естествен начин и не спутываются.Предимство на косата : Естествено разрошен и стилно изглеждащи, меки, безвредни за кожата, без мирис, лек, не спутываются, им е трудно да се разпусне, защитно прическа 24-цолови светли къдрици-на пеперуда. 24-инчов къдрици с пеперуди, свързани с кука, предварително навита къдрици. 100% ръчно изработени от висококачествени синтетични влакна.24 инча може да достигне до кръста. 95 g/опаковка и 12 нишки в опаковка, 6 опаковки в опаковка.От един пакет може да се направи цяла глава.В комплекта са включени игла за плетене на една кука и други пръстени.Мода и най-доброто качество-нашето основно желание.Ние ще направим всичко възможно, за да ни клиентът е останал доволен. 24-инчов косата butterfly locs hair-това е нов стил на синтетични косми.Прическа изглежда като група пеперуди, лесно танцуват. 24-инчов косата butterfly locs hair - това е продукт със средна дължина от серията butterfly locs hair.Той е подходящ за употреба от повечето хора.Дължина свисания, вероятно достига кръста.

R

Продукти в категория