.

.

Четка за отстраняване на прах с врата Фризьор Дървена дръжка с кука за рязане на Коса Внимателното премахване на Филтрите на косата с Четка За почистване, Подметан?

Четка за отстраняване на прах с врата Фризьор Дървена дръжка с кука за рязане на Коса Внимателното премахване на Филтрите на

BGN 2.33
Продукти

【Благородна салонная като изтривалка за врата】 Изработени от влакна, гладка, вълнуващ, красив дизайн осигурява много удобен за хващане, удобен и практичен, лесен за почистване, перфектният аксесоар за всички фризьори, космите не се разпадаЧетината на четки не отпадат след продължителна употреба. 【Гладко докосване】 Нашата кърпа на врата премиум-клас е разработен специално за грижа за кожата и позволява лесно могат да стигат до всички места за максимално почистване.Инсталация : работен влакчета помага да се пести място, а на четината лесно да попаднат прах. 【Лесно почистване】 Това е средство за измиване на косата не пречи на космите.Можете да го почистите, просто провеждане под вода в продължение на няколко минути.Моющийся : Щетину може да се пере.Сапун и топла вода могат ефективно да го почистите.Идеалният аксесоар за всички.

R

Продукти в категория