.

.

BENECREAT 4,7x4 цолови Гирляндные на Щанци за рязане на метал, с лек Модел, Шаблон за Щанцоване на Рожден Ден, Сватба, Празник, Парти, Шаблони за Релеф, за Направата на Карти?

BENECREAT 4,7x4 цолови Гирляндные на Щанци за рязане на метал, с лек Модел, Шаблон за Щанцоване на Рожден Ден, Сватба, Празник,

BGN 2.60
Продукти

【Празнична парти】 : Гирлянди с гирлянди, етикети, електрически крушки, надпис be весела, звездите, лесно, подходящи за удовлетворяване на различните нужди на фестивала, сватба, рожден ден, на Деня на Св Патрик, Великден, Деня на майката, Деня на бащата, и т. 【Лесна употреба】 : Поставете калъпи на карта, за да се извади, формата и изрежете с различен размер, за да получите слоеве, след това склейте ги заедно и ще видите красиви и невероятно 3 D визуален ефект. 【Високо качество】 : Режещи матрица, изработени от твърда въглеродна стомана, която не ще бъде лесно да се деформира.И тези форми могат многократно да се използват многократно, което е по-икономично. 【Широко приложение】 : Може да се прилага за самостоятелно приготвяне на фотоалбум, scrapbooking, пощенски картички, календари, рисувани върху плат и над платното, decor, тематични занаяти и други поделочных проекти и т. 【Подарък ръчна изработка】 : Тези печати - страхотни подаръци за деца, които възбуждат любопитството си и обучават на техните оперативни способности.Това може да вдъхнови децата за самостоятелно създаване на изображения и дизайн.Ние предлагаме различни форми, за да отговарят на различните нужди, включително животни, растения, различни празнични теми, основни форми и необичайни форми.Изработен е от въглеродна стомана, е много разширен и елегантен, с гладка кантове.Подходящ за украса на дома по време на партита, изработка на картички и други видове умения.

R

Продукти в категория