.

.

Zonfer 1 бр. Шаблони За Рязане на Въглеродна Стомана, Албум за Изрезки за Танци Балетна Момичета, Щанцоване за Снимки, Шаблон, Поздравителни Картички, Произведения на З?

Zonfer 1 бр. Шаблони За Рязане на Въглеродна Стомана, Албум за Изрезки за Танци Балетна Момичета, Щанцоване за Снимки, Шаблон,

BGN 0.67
Продукти

Нежна рязане на метал с дизайн танци балет апартаменти, мила и красиваИзработен е от здрава въглеродна стомана.Идеалният подарък за вашите приятели и роднини.Идеален инструмент за поздравителна картичка, покана, албум за изрезки, фотоалбум и т. за многократна употреба и лесен за използване.Тип : Прорезна Материал : стомана Количество : 1 комплектособенности : Лесен за използване, здрав инструмент, за подпечатване на хартия, дизайн за танцуващи балерини Размер : 8,7 см x 10,3 см/3,42 "x 4,06" (прибл.) Пратката включва : 1 комплект за рязане Забележки : поради разлика в настройките на осветлението на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

R

Продукти в категория