.

.

Щанци за рязане на печатите LANGFON с животни за производство на пощенски картички - Мультяшные Животни Печати За Подпечатване на фона на Животните Шаблони Шаблон Инс?

Щанци за рязане на печатите LANGFON с животни за производство на пощенски картички - Мультяшные Животни Печати За Подпечатване на

BGN 1.33
Продукти

〈Добър дизайн на фигурата〉 : метални печати, украсени с мультяшными уплътнения в шарфах, които могат да обогатят своя декоративен стил 〈Висококачествени материали премиум-клас〉 : Нашите шаблони за рязане на печати са изработени от въглеродна стомана, се различават висока детайлност, деликатност, многоразовостью и миещи свойства.Ние ви препоръчваме да го изплакнете с вода след употреба, подсушете с кърпа и се съхранява в продължение на дълго време. 〈Широко приложение〉 : Тези режещи матрица може да се прилага широко в различни занаятчийски проекти, като например производството на хартиени картички, преге, scrapbooking, художествени занаяти, за албуми и т. с помощта на метални режещи матрица, могат да се създават невероятни форми от любимите си картички и хартия, филц, придават на дизайна на картички и албуми напълно уникален вид.Най-накрая се насладете на своята проект!. 〈Как да използвате〉 : Изберете желаната от вас модел, нанесете я в цветна хартия, фетр или други предмети, които искате да изрежете, след което поставете получават най чинията и да се събират всички заедно на вашия высекальном машината, след изрязване и комбиниране на печатни графики ще получите уникална украса на собствения си дизайн. "Чудесен подарък" : Метални щамповане - чудесен подарък за децата и приятелите си, те ще помогнат на децата да развият своите практически умения.За приятелите те могат да укрепят връзката си и да прекарат време заедно, за да създадете свой собствен уникален дизайн. 〈Добър дизайн на фигурата〉 : метални печати, украсени с мультяшными уплътнения в шарфах, които могат да обогатят своя декоративен стил. 〈Висококачествени материали премиум-клас〉 : Нашите шаблони за рязане на печати са изработени от въглеродна стомана, се различават висока детайлност, деликатност, многоразовостью и миещи свойства.Ние ви препоръчваме да го изплакнете с вода след употреба, подсушете с кърпа и се съхранява в продължение на дълго време. 〈Широко приложение〉 : Тези режещи матрица може да се прилага широко в различни занаятчийски проекти, като например производството на хартиени картички, преге, scrapbooking, художествени занаяти, за албуми и т. с помощта на метални режещи матрица, могат да се създават невероятни форми от любимите си картички и хартия, филц, придават на дизайна на картички и албуми напълно уникален вид.Най-накрая се насладете на своята проект!. 〈Как да използвате〉 : Изберете желаната от вас модел, нанесете я в цветна хартия, фетр или други предмети, които искате да изрежете, след което поставете получават най чинията и да се събират всички заедно на вашия высекальном машината, след изрязване и комбиниране на печатни графики ще получите уникална украса на собствения си дизайн.

R

Продукти в категория