.

.

Pssopp 2 бр. Декорации от Страз и Перли, Перла Цвете, Скоба за Обувки, Перлена Нашивка, Апликация за Бижута, Дрехи, Чанти, Обувки, Сватбени аксесоари Направи си сам (Pearl лъ?

Pssopp 2 бр. Декорации от Страз и Перли, Перла Цвете, Скоба за Обувки, Перлена Нашивка, Апликация за Бижута, Дрехи, Чанти,

BGN 6.96
Продукти

【Блестящ външен вид】 Придайте обувки необичаен и сияен вид, който може да се комбинира с бални туфлями, туфлями булката рокля без презрамки, туфлями на високи токчета, остри очи, отворени токчета и туфлями на висок ток 【Широко приложение】 Тези бижута от изкуствена перла с кристали може да се прилага широко за декорация на вашите различни аксесоари, като дрехи, обувки, чанти и така нататък, изящни и лъскави бижута ще ви направят по-елегантна и очарователна на сватбата, денс парти, банкет, на церемония, карнавалах и други събития. 【Добър подарък】 Добър подарък за приятелка, любовница, съпруга, майка, семейство или приятели на сватба парти, рожден ден, годеж, Свети Валентин, денс парти, церемония по връчването на дипломи, ден на благодарността, ден на майката, нова година и други важни събития. 【Перфектни аксесоари за бродерия със собствените си ръце】 Отличен асортимент от основите и пълнители за букета на брошки, цветя център, ободков, декор карти за подаръци, дрехи за облекло, подходящ за всеки занаятчийското на проекта. 【Гаранция за 100% удовлетвореност】 Вашето удовлетворение е наш приоритет.ние ще предоставя продукти с високо качество, като се гарантира удовлетвореността на клиентите.Моля, свържете се с нас, ако срещнете някакви проблеми с качеството на нашия продукт или сте недоволни от своята покупка в нашия магазин.ние сме тук през цялото време. 【Блестящ външен вид】 Придайте обувки необичаен и сияен вид, който може да се комбинира с бални туфлями, туфлями булката рокля без презрамки, туфлями на високи токчета, остри очи, отворени токчета и туфлями на висок ток. 【Широко приложение】 Тези бижута от изкуствена перла с кристали може да се прилага широко за декорация на вашите различни аксесоари, като дрехи, обувки, чанти и така нататък, изящни и лъскави бижута ще ви направят по-елегантна и очарователна на сватбата, денс парти, банкет, на церемония, карнавалах и други събития. 【Добър подарък】 Добър подарък за приятелка, любовница, съпруга, майка, семейство или приятели на сватба парти, рожден ден, годеж, Свети Валентин, денс парти, церемония по връчването на дипломи, ден на благодарността, ден на майката, нова година и други важни събития.

R

Продукти в категория