.

.

Beoncall Машинен Комплект дръжки В комплект - Комплект дръжки Машина Отточна тръба на шарнирна връзка Безжичен Източник на Захранване 40 бр. Патрон Практика на кожата 7 ?

Beoncall Машинен Комплект дръжки В комплект - Комплект дръжки Машина Отточна тръба на шарнирна връзка Безжичен Източник на

BGN 124.66
Продукти

Beoncall Tattoo постоянно се фокусира върху изследвания, иновации и непрекъснато обновяване на нашия продуктТака че ние можем да ви осигурим безопасни, удобни и надеждни инструменти за татуиране.Татуировката се превръща в част от живота ни.Татуировка - това е не само украса, но и символ на културата.Това не е само един вид личност, но и се превърна в тенденция.Beoncall Tattoo се стреми да предостави по-качествени продукти.Дошло е време, за да създаде свое собствено произведение на изкуството. √ Осъществяване на СТОКИ - Beoncall безжична писалка за татуировки в пакет 1 бр. дръжка за татуировки, 1 бр. безжичен захранване за татуировки, 2 бр. ръкавици за татуировки, 1 бр. кожа за практикуване на татуировки, 7 цвята мастило за татуировки, 1 бр. калъф за татуировки, 20 бр. капачки за мастило за татуировки, 40 бр. игла за касети (2 кутии), 1 бр. хартия за прехвърляне на татуировки, 1 бр. калъф за комплект за татуировки. √ Машина за ПИСАЛКИ с мастило ПАТРОН TATTO - Машина за писалки с татуировки е изработена от алуминиева сплав.Оборудван с мощен двигател и подобрени система скоростна кутия.Той може да работи непрекъснато, не е загрята.Той е мощен и може да направи татуировка пълноцветен, без шум.Дизайн форма подходяща за задържане. √ Безжичен ИЗТОЧНИК на енергия - Безжичен източник на захранване и RCA е изпълнен в корпус от алуминиева сплав.Той работи в продължение на 8 часа при зареждане 3,5 часа.Работното напрежение е 6-11 Век Със защита на входа и на изхода напрежение.Напрежение можете да промените чрез двукратно щракване на бутона на захранването. √ Висококачествени игла за татуировки -пакет 40 броя (2 кутии), индивидуално опаковани игли за касети с мастило за татуировки.Глава татуировочных игли са изработени от неръждаема стомана 316 L.Всички игли за татуировки предварително стерилизуются газ EO. подходящ за всички стандартни дръжки с касети и ръчни станове. √ 100% ГАРАНТИРАНО удовлетворение : Ние гарантираме, че ако имате някакви въпроси за нашия набор дръжки за татуировки, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да ги решим възможно най-скоро.

R

Продукти в категория