.

.

Безжична Татуировочная Машина Wormhole, Напълно Комплект Татуировочного Пистолет, захранван с Батерии за татуировки 20 бр. Игла за Касети с мастило за татуировки 8 бр. Ц?

Безжична Татуировочная Машина Wormhole, Напълно Комплект Татуировочного Пистолет, захранван с Батерии за татуировки 20 бр.

BGN 2.67
Продукти

【Храна от безжичен батерии】комплектът включва безжична източник на храна за татуировкиКомбинирате функция кабелна източник на захранване за татуировки и крак педала за татуировки в малки безжична източник на храна за татуировки.Това ви позволява да се отървете от кабелите и се съсредоточи върху създаването на татуировки.Това е безжично устройство за татуировки може да се зарежда за 3 часа, и да работи в продължение на 6 часа.Подобно на блок за захранване, този малък безжичен захранване за татуировки могат да се натрупват енергия, така че можете да го използвате дори за работа на открито. 【Мощен Двигател Татуировки】Двигател без ядро води директно в действието на татуировка-пишеща машина, което го прави по-мощен, намаляване на вибрациите и намаляване на щетите на кожата, балансиран цвят, по-стабилна честота, по-висока производителност и предотвратяване на прегряването на двигателя при продължителна работа.Ще ви помогнем да завърши здравословна и красива татуировка. 【Широко приложение】 С помощта на тази дръжки за татуировки не само можете да използвате безжична източник на енергия, който е включен в комплекта, за да я накара да работи.Можете също да използвате кабел RCA за да се свържете с традиционното захранване татуировки, за да накара татуировка-дръжката работи. 【30 мл 8 цветно мастило за татуировки】 комплектът съдържа 8 различни цвята 30 мл мастило за татуировки.Не е нужно да се притеснявате за това, че мастилото скоро ще изтече.Не се колебайте да се изгради своята татуировка. 【За опаковане на подаръци и услуги】 Атрактивни опаковки, чудесен подарък.Професионален пълен комплект за татуировки.

R

Продукти в категория