.

.

Мъгла за коса и тяло, Топката Парфюм за коса, Топката Парфюм за коса на тялото Свеж и Устойчив на Лек Аромат, Освежаващ Топката Дезодорант За жени И мъже (1бр)

Мъгла за коса и тяло, Топката Парфюм за коса, Топката Парфюм за коса на тялото Свеж и Устойчив на Лек Аромат, Освежаващ Топката Дезодорант

BGN 1.00
Продукти

【Аромати за жени и мъже】Аромат подобрява вашия темперамент, невероятен аромат будоражит чувства и прави околните неустоим за вас 【Малък и удобен】 Достатъчно малък, за да сложи в джоб или чанта, без да заема място.Идва с роликовым апликатор за лесно нанасяне, като същевременно намаляване на отпадъците. 【Повишена увереност】изглежда Добре, чувствайте се добре, посрещайте всеки ден с нови и подобрени "аз"!Ароматни масла се смесват с кожата, създавайки уникален аромат. 【Приложими Детайли】Задната страна на шията, Задната страна на Ушите, от Вътрешната страна на Лакътя, Странични страни на кръста, от Вътрешната страна на коляното, Ставата на Крака. 【Идеален подарък】 Парфюм за жени - идеален подарък за вашата приятелка, жена по такъв повод като рожден Ден, Коледа, Нова година, годишнина, свети Валентин и т. ще Подобри отношенията ви. 【Аромати за жени и мъже】Аромат подобрява вашия темперамент, невероятен аромат будоражит чувства и прави околните неустоим за вас. 【Малък и удобен】 Достатъчно малък, за да сложи в джоб или чанта, без да заема място.Идва с роликовым апликатор за лесно нанасяне, като същевременно намаляване на отпадъците. 【Повишена увереност】изглежда Добре, чувствайте се добре, посрещайте всеки ден с нови и подобрени "аз"!Ароматни масла се смесват с кожата, създавайки уникален аромат. 【Приложими Детайли】Задната страна на шията, Задната страна на Ушите, от Вътрешната страна на Лакътя, Странични страни на кръста, от Вътрешната страна на коляното, Ставата на Крака. 【Идеален подарък】 Парфюм за жени - идеален подарък за вашата приятелка, жена по такъв повод като рожден Ден, Коледа, Нова година, годишнина, Свети Валентин и т. ще Подобри отношенията ви.Характеристики : Състояние : Абсолютно ново Име : Парфюми за коса и тяло с роликовым покритие Обем нето : 10 мл Основни съставки : розово масло Срок на годност : три години Начин на съхранение : да се съхранява на сухо и хладно място Размер : 8.3 см Помещение включва : 1/2/3 бр х парфюм за коса и тяло Забележка : Други аксесоари, демонстрационни на снимката, не са включени.Реалните цветове може да се различават леко от различни монитори.Моля, позволете отклонение на 1-5 мм от ръчно измерване.

R

Продукти в категория