.

.

Cabilock Скрубер за тялото Скрубер за тялото 3шт Силиконовата Четка За Почистване на тялото Скрубер За Душ Четка За Душата на Скрубер За Къпане Инструмент за масаж на г?

Cabilock Скрубер за тялото Скрубер за тялото 3шт Силиконовата Четка За Почистване на тялото Скрубер За Душ Четка За Душата на Скрубер

BGN 39.84
Продукти

Подходящ за чувствителна или суха кожаМъдър избор - да го изберете като партньор за вземането на вана.Дълбоко почиства и ревитализира вашата тусклую, суха кожа.Резонирующий дизайн, удобен в плен.Може да се използва съвместно с гел за душ или етерични масла.Направете вашето тяло по-лъскав, премахване на прах от повърхността на кожата.Той е изработен от екологично чист естествен силиконов материал.Подходящ за всички типове кожа, особено за хора с чувствителна кожа.Подходящ за чувствителна или суха кожа.Мъдър избор - да го изберете като партньор за вземането на вана.Дълбоко почиства и ревитализира вашата тусклую, суха кожа.Резонирующий дизайн, удобен в плен.Може да се използва съвместно с гел за душ или етерични масла.Направете вашето тяло по-лъскав, премахване на прах от повърхността на кожата.Той е изработен от екологично чист естествен силиконов материал.Подходящ за всички типове кожа, особено за хора с чувствителна кожа.Описание Нашата четка за баня ще ви помогне да почистите кожата и да я направи по-гладка, здрава и нежна след всеки душ. Добре обмислен дизайн и ще ви помогне ефективно да се вържете на гърба и удобно премахвате праха и излишната мазнина от повърхността на кожата.Характеристики - Цвят : Случаен цвят. - Материал : силикон. - Размер : около 13,5x10,3x4 виж - Той е изработен от екологично чист естествен силиконов материал.Подходящ за всички типове кожа, особено за хора с чувствителна кожа. - Подходящ за чувствителна или суха кожа.Мъдър избор - да го изберете като партньор за вземането на вана. - Може да се използва съвместно с гел за душ или етерични масла.Направете вашето тяло по-лъскав, премахване на прах от повърхността на кожата. - Резонирующий дизайн, удобен в плен. - Дълбоко почиства и ревитализира вашата тусклую, суха кожа.Пратката включва 1 х четка за баня.

R

Продукти в категория