.

.

Пластмасов Кожена Печатна Форма Инструменти за Щамповане на Кожата под Формата На Числов Символ Набор от Штамповочных Щанци за Кожа Релеф на Занаятите направи си ?

Пластмасов Кожена Печатна Форма Инструменти за Щамповане на Кожата под Формата На Числов Символ Набор от Штамповочных Щанци

BGN 37.80
Продукти

Тип на набиране : №Вид : № Материал : Пластмасов дървоНомер на модел : 210416. Произход : Китай.Тип на набиране : №Вид : № Материал : Пластмасов дърво.Номер на модел : 210416. Произход : Китай.Пластмасов Кожена печатна форма Инструменти за щамповане на Кожата под формата на Числов Символ Набор от матрици за Щамповане на кожата си САМ " 1.Пластмасов печат.В комплекта се използват две пластмасови плочи с релефни изображения, на които общо 79 букви, цифри и специални графични символи.Това е 10 цифри, 52 букви (26 главни, 26 малки), 17 специални символи и графични елементи. Необходимите инструменти за самостоятелно приготвяне.Този инструмент може да се коригира с оглед на вашата личност, например вашето име, мантри и изключителни модели, на всяко място, като например в продуктите от кожа, раници и парусиновой обувки. Обхват на приложение.Комплект за щамповане на по-гъвкав и лек, отколкото метални инструменти, и най-вече подходящи за релеф на кожата, хартия, гума и т. Той е подходящ за провеждане на строителните работи. Професионални инструменти.Панел с релефни са идеални за професионалисти и любители на кожгалантерейных изделия, но hibiscus в този комплект не е включена. (Внимателно ударяйте метален чук деревянному ударному инструмент)5. Ангажимент по отношение на качеството.Всички продукти са били тествани.Ако има някакви проблеми, причинени от производството, моля, незабавно се свържете с нас.Характеристики на продукта : Тип на набиране : Не Тип : Номинална Материал : пластмасов дърво Номер на модела : 210416 Произход : континентален КитайПродукт : Инструменти за щамповане на кожата Тегло : 16 гконтейн : Дъска за големите букви-дъска за малки букви-дървена пръчка.

R

Продукти в категория