.

.

Форми за Украса на Тортата SEWACC, Форма на Декоративно Украшение на форми От смола, Конфетная Вратата, Полимерна стена Направи си сам, за дома, Дърво, Дизайн Пръчки, Фо?

Форми за Украса на Тортата SEWACC, Форма на Декоративно Украшение на форми От смола, Конфетная Вратата, Полимерна стена Направи

BGN 3.33
Продукти

ЗАНАЯТИ собствените си ръце - Калъпи - чудесен подарък ръчна изработка за приятелите, които могат да направят това самиДЕКОРАТИВНА ФОРМА - Множество, здрав, практичен и предназначена за продължително използване.СИЛИКОН със собствените си ръце - Ако вие се занимавате с ръкоделието си ръце, а този силикон може идеално да ви подхожда.Занятие на СТЕНАТА е особен и смислен подарък за семейството и приятелите си, тя ги хареса.Стената с ръце-Стенен монтаж на силикон, изработени от гъвкав материал, сигурен и гъвкав, той не е лесно да се деформира, по-дълъг живот.Списък на пакетите 1 x Характеристики на Нашите продукти притежават устойчивост на износване. - Използвайте форма за извършване на работи с ръцете си и се опитайте да поиграете на практическа работа. - Многократна употреба, стабилна, практично и трайно ползване. - Размер : Около 20,50 X16,50 X0,80 см /8,06 X6,48 X0,31 инча. - Високо качество на материалите са здрави и безопасни, така че можете да го съхранявате в продължение на дълъг период от време. - Материал : силикон. - Можете да използвате някои декорации, като пайети, сухи цветя, перли и т. - Цвят : както е показано на фигурата.Информация за стоки, Декоративна форма Това би бил най-добрия си инструмент само за вас.Стената с ръцете си Ние използваме материал от премиум-клас, така че можете да го съхранявате в продължение на дълъг период от време.Изделия ръчна изработка междувременно, той притежава привлекателен външен вид.Стенно изкуство собствените си ръце, Ако търсите за форми за diy от надежден материал, аз ще ви кажа, че нашата стенни форма ще бъде най-добрия избор.

R

Продукти в категория