.

.

Печат с восъчен печат, Подвижни, Комплект печати с восъчен печат, Набор от сургучных щанци с ясен модел за печат на пликове, албуми, писма и т.н., Лекота на работа, защ?

Печат с восъчен печат, Подвижни, Комплект печати с восъчен печат, Набор от сургучных щанци с ясен модел за печат на пликове, албуми, писма

BGN 7.39
Продукти

【Ясен модел】 Този комплект печати с восъчен печат ви помага да създавате елегантни и ясни модели за вашите продукти са ръчна изработка, което ги прави по-уникални и атрактивни 【Издръжлив материал от сплав】 Този комплект печати с восъчен печат е изработен от надеждни материали от сплав, нетоксичен, не загрязняющий околната среда, с ясен модел, елегантен и лъскав, не е лесно да изчезне, може да се използва в продължение на дълго време. 【Лекота на работа】 Този комплект печати с восъчен печат, проектирани с винтовым монтиране и подвижна, лесна за използване, което ви гарантира най-добрият опит за използване. 【Идеален подарък】 Този набор от восъчни печати - романтичен подарък за вашите близки, приятели и членове на семейството, които обичат проекти със собствените си ръце. 【Широко приложение】 Този набор от восъчни печати подходящ за сватби, покани за партита, албуми, албуми пликове, писма, сметки, ръчно изработени, занаяти, картички или и-мейли и т. Е идеален за Деня на благодарността, Коледа, сватба, рожден ден, празник, Деня на Свети Валентин или друг празник. 【Ясен модел】 Този комплект печати с восъчен печат ви помага да създавате елегантни и ясни модели за вашите продукти са ръчна изработка, което ги прави по-уникални и атрактивни. 【Издръжлив материал от сплав】 Този комплект печати с восъчен печат е изработен от надеждни материали от сплав, нетоксичен, не загрязняющий околната среда, с ясен модел, елегантен и лъскав, не е лесно да изчезне, може да се използва в продължение на дълго време. 【Лекота на работа】 Този комплект печати с восъчен печат, проектирани с винтовым монтиране и подвижна, лесна за използване, което ви гарантира най-добрият опит за използване. 【Идеален подарък】 Този набор от восъчни печати - романтичен подарък за вашите близки, приятели и членове на семейството, които обичат проекти със собствените си ръце. 【Широко приложение】 Този набор от восъчни печати подходящ за сватби, покани за партита, албуми, албуми пликове, писма, сметки, ръчно изработени, занаяти, картички или и-мейли и т. Е идеален за Деня на благодарността, Коледа, сватба, рожден ден, празник, Деня на Свети Валентин или друг празник.Печат с восъчен печат, Подвижни, комплект печати с восъчен печат, набор от сургучных щанци с ясен модел за печат на пликове, албуми, писма и т.

R

Продукти в категория