.

.

Velvet Сгъваема Табуретка-куб за съхранение на PINPLUS, Зелен Малка Табуретка за крака с Нитове, Масичка за кафе, Кутия за Обувки, Шкаф за играчки, Тапицирана Седалка за Хо?

Velvet Сгъваема Табуретка-куб за съхранение на PINPLUS, Зелен Малка Табуретка за крака с Нитове, Масичка за кафе, Кутия за Обувки,

BGN 2.67
Продукти

?МОДЕРЕН ДИЗАЙН : Зелен табуретка за съхранение намалява елементарно, голяма кутия осигурява достатъчно място за чист организацията на детските играчки, чаршафи, възглавници, одеала или списания ? Здрав И ИЗДРЪЖЛИВ : Изработен е от MDF, висококачествена нежната тъкан и порести възглавница, която осигурява отлично седалка; действително се използва като столче за обувки, поставка за крака и конзола маса. ?МНОГОФУНКЦИОНАЛНА СЕДАЛКА-ОТТОМАНКА : В допълнение към пуфику за съхранение на нещата, може да се използва като скамеечку за краката, тоалетка, приставной масичка или като допълнителна седалка за гости. ?СЕКУНДИ ЗА СГЛОБЯВАНЕ : Ракла за съхранение лесно се инсталира и става за 1 минута, подходящ е за хол, спалня, коридор, дневна и много други.Лесно се сгъва, когато не се използва, дръжте го за като, за да се спести място. ?ОФОРМЯНЕ и ПОЧИСТВАНЕ на НЕЖНАТА оттоманки : лесно се монтира и поддържа чисти само на място.В сглобени табуретка за съхранение е с размери от 15,7 "Д x 15,7 "W x 15,7"В, Максимална товароносимост е 230 килограма. Осеян кадифе табуретка за съхранение. - Този кубичен ottoman стол, украсен с нитове, има достатъчно пространство за съхранение и в същото време ви осигурява комфортно седене. - Новата серия от елегантни черни квадратни османските столове от висок клас.

R

Продукти в категория