.

.

Кухненска Количка на колела TOOLF, 3-Ярусная Количка за багаж с Колела, Пластмасова Количка-Органайзер, Рафтове Количка, Рафтове За съхранение, Рафтове за плодове и Зе?

Кухненска Количка на колела TOOLF, 3-Ярусная Количка за багаж с Колела, Пластмасова Количка-Органайзер, Рафтове Количка, Рафтове

BGN 0.67
Продукти

⭐ Висококачествен материал : Тази количка е изработена от висококачествена пластмаса и стомана с прахово покритие, които го предлагат антикоррозийную защита и устойчивост за осигуряване на дългосрочна надеждност ⭐КОМПАКТЕН ДИЗАЙН И УНИВЕРСАЛНО УПОТРЕБА : Благодарение на компактен дизайн тази количка за съхранение може да се използва в тесни битови помещения.Тя е идеална за баня, кухня, спалня, гараж, класната стая, детска стая, художествени ателиета, салони за красота и така нататък. ⭐ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ : Тази количка количка е идеална за домашно съхранение. 3 кошници - идеалното място за съхранение на хавлиените кърпи, шампоани, кремове, в банята или консерви, подправки, продукти на кухнята и т. Това помага лесно да се отървете от бъркотията. ⭐ВЕНТИЛИРАНИ и сигурно : Вырезанное в кошницата за задълбочаване на цветя осигурява ефективен приток на въздух и предотвратява натрупването на течност, като предотвратява появата на миризма и поддържане на продукта в чистота.Издигнати ръбове осигуряват безопасно съхранение на вашите вещи. ⭐ГЛАДКА перекатка : Има 4-ма всенаправленными ролетни колела, от които 2 с метални фиксаторами, благодарение на която количката може да се използва като передвижную, така и неподвижна.Лесно можете да перекатывать си във всяка посока, без много усилия.

R

Продукти в категория