.

.

Детска Дървена маса и Табуретка INFANS, Маса за класове от 5 теми с 4 Табуретками за деца, блок, Рисуване, Четене, Художествени Занаяти, Набор от детска природна мебели з?

Детска Дървена маса и Табуретка INFANS, Маса за класове от 5 теми с 4 Табуретками за деца, блок, Рисуване, Четене, Художествени Занаяти,

BGN 1.00
Продукти

♥️ Комплект за ДЕТСКА МАСА и стол от 5 теми : Комплект за детска стол INFANS включва маса, четири стола с различен цвят и допълнителен набор от малки блоковеВашите деца могат да учат, да рисуват, да има и да играе на играчки със своите приятели.Капацитетът маса и стол : 55 килограма. ♥️ МАТЕРИАЛИ са от високо КАЧЕСТВО : Нашите дървени маси и столове изработени от висококачествени топола и бреза, които са достатъчно здрави и трайни за дълго ежедневна употреба.Освен това, дървената повърхност е покрита със защитна боя за околната среда. ♥️ ДИЗАЙН на ИНТИМНИТЕ ЧАСТИ : За да се гарантира сигурността на детето, за предотвратяване на драскотини и наранявания на ръба на маса и стол кръг.Когато табуретки не се използват, те могат да се сгъват заедно под масата, за да спестите място за съхранение.Освен това, пухкава подложки за краката долу подобряват общата стабилност и предпазват пода от надраскване. ♥️ ЛЕСЕН МОНТАЖ и ПОЧИСТВАНЕ : Подробни инструкции ще ви помогнат бързо да настроите устройството за кратко време.Също така е много лесно да се почистват в ежедневния живот, е достатъчно просто да избършете с влажна кърпа и не е нужно да се притеснявате за това, че децата испачкают маса. ♥️ ИДЕАЛНИЯТ ПОДАРЪК за ДЕЦАТА : Този комплект цветни мебели за детска маса и табуреток е много приятен, симпатичен на вид, компактен размер.Цветен дизайн лесно ще привлече вниманието на децата, че ще стане за тях идеален подарък.Комплект маси и табуретов има лесен и модерен външен вид, е подходящ за всякакви помещения, като детска спалня, детска стая, детска градина и т. ❤ ️ Одобрено от US.CPSIA и ASTM : Произведено от действително нетоксичен материал без мирис, не съдържа BPA, PVC, фталатов, олово, латекс и формалдехид.Никакви остри точки или ръбове.Преминал изпитания за устойчивост, задух, тежест и промяна. ♥️ Комплект за ДЕТСКА МАСА и стол от 5 теми : Комплект за детска стол INFANS включва маса, четири стола с различен цвят и допълнителен набор от малки блокове.Вашите деца могат да учат, да рисуват, да има и да играе на играчки със своите приятели.Капацитетът маса и стол : 55 килограма. ♥️ МАТЕРИАЛИ са от високо КАЧЕСТВО : Нашите дървени маси и столове изработени от висококачествени топола и бреза, които са достатъчно здрави и трайни за дълго ежедневна употреба.

R

Продукти в категория