.

.

Папагали Хамак Люлка Играчка, Домашни Птици Тъкане От Ратан Висящи Люлки Гнездо с 4 Звънци Птица Папагал, за да проверите за Папагали Папагали Ара Папагали Обичат и?

Папагали Хамак Люлка Играчка, Домашни Птици Тъкане От Ратан Висящи Люлки Гнездо с 4 Звънци Птица Папагал, за да проверите за

BGN 1.33
Продукти

В природата на птици - цветни листенца може да отговори характер папагал хапе и хапе, да го вземе, и той ще се наслаждавате на играта с негоНамалете стреса - Това е подвесное гнездо може да отговори на инстинкт папагал да играе, ще намали стреса и ще предотврати депресия папагали, техните викове или кусания.Оригинален еко-дизайн - Това е подвесное гнездо изтъкана от ратан, който е нетоксичен, экологичен и хладна.Всички детайли са закръглени, с гладка, без чеп, за да не навреди на вашия папагал. подходящ за много видове птици- Играчка е подходящ за много видове средни и малки папагали.Като например : папагал-монах, папагал, сив папагал е папагалът мини-кон, папагал, Александър, конуры, лорикит и т. Добри инструменти-другари - Звук от звънци може да отговори на необходимостта птици в общуването, и птиците ще се наслаждават на ясна мелодия на звънене и не се чувстват самотни.Характеристики : Многофункционални играчки могат да се използват като аксесоари за детски играчки-клетки, цветни елементи със звънци съответстват на предпочитанията на птиците, могат да подвешиваться, лазать, хапане и повреди, може да се използва като поставка. Роля : намаляване на стреса и скуката, за да отговарят на необходимостта от дъвчене и откусывании.Звънци, които допринасят за комуникация, които нанасят щети на играчки - това е инстинкт на птиците, който подпомага физическото и психическо здраве на домашните птици.Подходящ за малки и средни папагали.Параметри : Тип на продукта : Играчка "bird' s nest" Материал : трева Цвят : както е показано на фигура Диаметър : прибл. 21 см / 8,3 инча Дълбочина : прибл. / 1,6 инча Тегло : приблизително 162 г / 5,7 инча Осъществяване списък : 1 х играчка "bird' s nest" (4 звънци).

R

Продукти в категория