.

.

2 опаковане на Птица от Клетка за Папагал място за спане На Песъчлива повърхност Поставка Играчка Моларна Дървена Пръчка Платформа за Опесъчаване на Клонка за Ара ?

2 опаковане на Птица от Клетка за Папагал място за спане На Песъчлива повърхност Поставка Играчка Моларна Дървена Пръчка Платформа за Опесъчаване

BGN 3.00
Продукти

Безопасни натурални материали - Пръчка от естествено дърво с нетоксични кварцов пясък Упражняйте нокти и ноктопластика - птиците се радвате използва човката или нокът за упражнения и забавни игри.Лесен монтаж, Човек може лесно да се установи стойка навсякъде клетки ръчно.Ярката окраска костур ще клетка красива, а също така са много привлекателни за птиците. 2 опаковане 2 размера, подходящи за различни птици, папагали, попугайчиков, какаду, неразлучников.Безопасни натурални материали - Пръчка от естествено дърво с нетоксични кварцов пясък. Упражняйте нокти и ноктопластика - птиците се радвате използва човката или нокът за упражнения и забавни игри.Лесен монтаж, Човек може лесно да се установи стойка навсякъде клетки ръчно.Ярката окраска костур ще клетка красива, а също така са много привлекателни за птиците. 2 опаковане 2 размера, подходящи за различни птици, папагали, попугайчиков, какаду, неразлучников.Технически характеристики : -Материал : дърво + пясък + метал-Предпоставка включва : 2 х поставка за моляров Съвети : /Внимание: 1. Моля, обърнете внимание, че повърхността на моляра може малко да се рушат с времето, това обикновено е така, защото ние не се използват здрави, но вреден за здравето на клей, но той не е токсичен за птици !2.Do не потапяйте поставка за птици, за да не навредят на повърхността! *** Можете да се свържете с нас по всяко време за закупуване на услуги ***.

R

Продукти в категория