.

.

Птичья Клетка Птичья Клетка Кръгла Клетка за Папагали с Галванично Покритие Златната Клетка за Папагали за домашна употреба, Голяма Преносим Клетка за птици с Игр?

Птичья Клетка Птичья Клетка Кръгла Клетка за Папагали с Галванично Покритие Златната Клетка за Папагали за домашна употреба,

BGN 3.00
Продукти

1 Дизайн : Портативен дизайн куката, лесно се движи, класически дизайн на вратите на клетката, лесно се отваря.Кутия за храна от плексиглас, дизайн на кутия от дебела твърда пластмаса, лесно се премахват и лесен за почистване. Размер : 48 см х 78 см / 18,9 инча × 30,7 инча. Материал : метал, стоманена тел. Просторно пространство : "Птичето гнездо" е най-подходящ за малки и средни птици като папагали, какаду, ара, папагали-неразлучники, попугаихи, гълъби, вьюрки и пъдпъдъци. Многофункционален : Тази клетка за папагали подходящ за домашна и бизнес употреба.Просторно пространство и прост, но интелигентен дизайн, го правят идеален избор за магазини и магазини за домашни любимци. Дизайн : Портативен дизайн куката, лесно се движи, класически дизайн на вратите на клетката, лесно се отваря.Кутия за храна от плексиглас, дизайн на кутия от дебела твърда пластмаса, лесно се премахват и лесен за почистване. Размер : 48 см х 78 см / 18,9 инча × 30,7 инча. Материал : метал, стоманена тел. Просторно пространство : "Птичето гнездо" е най-подходящ за малки и средни птици като папагали, какаду, ара, папагали-неразлучники, попугаихи, гълъби, вьюрки и пъдпъдъци. Многофункционален : Тази клетка за папагали подходящ за домашна и бизнес употреба.Просторно пространство и прост, но интелигентен дизайн, го правят идеален избор за магазини и магазини за домашни любимци.Осигурете най-доброто качество на живот на вашите птици.Име на продукта : клетка за птици Материал, изделия от : метал, стоманена тел Цвета на продукта : моля, обърнете се към изображението на дисплея!Применимая сцена : подходящ за употреба на закрито и на открито Накратко : 1. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите. Измерва се размерът на ръка, може да има някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря вам3. Снимки на стоките не се включват стоки, различни от стоките. Поради разлика между светлина и ъгъл на снимане или осветление под дисплея може да има малки хроматичната аберация, моля, разберете. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим тези проблеми колкото е възможно по-скоро.

R

Продукти в категория