.

.

Ecjiuyi 8 бр. Купа за Гнезда Състезателен Гълъб, Пластмасови Гнездо на птици, Клетки за Отглеждане на Птици, Инкубационное Гнездо за Гълъби, Гълъби, Пъдпъдъци и Малки Пт?

Ecjiuyi 8 бр. Купа за Гнезда Състезателен Гълъб, Пластмасови Гнездо на птици, Клетки за Отглеждане на Птици, Инкубационное Гнездо

BGN 1.00
Продукти

Изработен е от висококачествена пластмаса, здрав, за многократна употреба и лесни за почистване (накиснете преди пране) Размер : около 23 х 5,5 см (д х В), подходящия размер позволява на птиците да се чувстват по-комфортно.Купа за контакти чудесно, тя е здрава и не съвети, не дава великденски яйца раскатиться и сигурно седи, не опрокидываясь, когато гълъбите са на ръба.Направете собствените си ръце, удобно и красиво гнездо за любимите си гълъби, отлично помощ за хармонични отношения между собственик и птици.Прекрасно място за птичи миролюбивия яйца и т. добавете птиците, както и забавления, сигурност и комфорт, е безопасно да се използва.Изработен е от висококачествена пластмаса, здрав, за многократна употреба и лесни за почистване (накиснете преди пране). Размер : около 23 х 5,5 см (д х В), подходящия размер позволява на птиците да се чувстват по-комфортно.Купа за контакти чудесно, тя е здрава и не съвети, не дава великденски яйца раскатиться и сигурно седи, не опрокидываясь, когато гълъбите са на ръба.Направете собствените си ръце, удобно и красиво гнездо за любимите си гълъби, отлично помощ за хармонични отношения между собственик и птици.Прекрасно място за птичи миролюбивия яйца и т. добавете птиците, както и забавления, сигурност и комфорт, е безопасно да се използва.Описание : - Басейн за отглеждане на птичи яйца, Голубиное гнездо, легло за почивка на домашни птици, Папагал, Гълъб, аксесоари за дома стопанство - Висококачествен материал прави гнездо по-трайни. - Уникален дизайн-долу, дишаща и предотвратяване на преобръщане - Използва се за защита на околната среда от люпене на птици, практични. - Подобри скоростта на обстрела на пилета и оцеляването. - Може да се пере и лесно да изсъхне (накиснете преди пране).прекрасно място за птици, яйца.Параметри : - Цвят : син Материал : пластмаса Размер (Dx H) : 23x5,5 см на Помещение включва : 8 бр. Купа за гълъбите на гнездото.

R

Продукти в категория