.

.

Youdesure Сгъваема Пейка-Табуретка за съхранение, 30-инчов Диван с Поставка за крака изкуствена кожа за всекидневната, Пейка за съхранение с Тапицирана седалка за спалн?

Youdesure Сгъваема Пейка-Табуретка за съхранение, 30-инчов Диван с Поставка за крака изкуствена кожа за всекидневната, Пейка за

BGN 3.33
Продукти

Изкуствена кожа 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ】 Голямо пространство за съхранение ви дава възможност да отговарят на различни нужди за съхранение, като например съхранение на играчки, възглавници и книги.В допълнение към основните функции за съхранение, тя може да се използва като поставка за крака или на седалката.Можете да го поставите в дневната, коридора или в спалнята. 【ЛЕКОТАТА на монтажа】 за Сглобяване на стол за съхранение е много проста, можете да го изпълнява за няколко секунди.Той има стабилна конструкция и отлична носещата способност. 【КЛАСИЧЕСКИ ВЪНШЕН ВИД】 Пейка-табуретка за съхранение е с площ от висококачествена изкуствена кожа, която много лесно се избърсват с влажна кърпа; дизайн бутони с двойно бод подчертава, стил и структура на сандък за съхранение. 【Подробна информация За продукта】 Размери на пейката : 30 "(Д) x 15" (W) x 15" (В).Максималната му капацитет е 80 литра, а максималната носеща способност - 350 паунда.Табуретка за съхранение на нещата е снабден с много еластична порести възглавница, което го прави по-удобен за сядане. 【Следпродажбено обслужване】 Ако имате някакви проблеми с качеството или доставка, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние се ангажираме да ви предоставим най-доброто обслужване.

R

Продукти в категория