.

.

Закачалка за баня APBEAM, Стенни Стойка За Съхранение на Шампоан, Ъглова Кошница За Продукти за Баня, Луксозен, полици За Съхранение на Козметика, Аксесоари За Баня, Зл?

Закачалка за баня APBEAM, Стенни Стойка За Съхранение на Шампоан, Ъглова Кошница За Продукти за Баня, Луксозен, полици За Съхранение на

BGN 15.24
Продукти

Тави за баняЗа съхранение на хавлиените кърпи се използват висококачествени напълно бронз, дебели, здрави материали, добре носещи натоварване, осушаемые стенен рафт в банята.выдолбленное дъното се монтира с винтове, всяка стенни рафта в банята разполага с предпазни огради. стенни рафтове в банята ви позволяват да съхранявате цялата си козметика, тоалетни принадлежности, които освобождава ценно място на бюрото ви. дълъг живот, идеален за употреба във влажна среда баня. Конструкция : стенен, се използва широко в кухнята, в тоалетната, на балкона, в мивката или в банята и т.За съхранение на хавлиените кърпи се използват висококачествени напълно бронз, дебели, здрави материали, добре носещи натоварване, осушаемые стенен рафт в банята.дъното выдолблено, заложена винтове, всяка стенни рафта в банята има защитни ограждениями. стенни рафтове в банята ви позволяват да съхранявате цялата си козметика, тоалетни принадлежности, които освобождава ценно място на бюрото си, в продължение на дълъг срок на експлоатация, са идеални за употреба във влажна среда баня. Конструкция : стенни, се използва широко в кухнята, в тоалетната, на балкона, в мивката или в банята и т. Корита за баня Името на стоката : Триъгълни стенни рафтове за баня Материал изделия : алуминий Цвят на продукта : златист Дизайн на продукта : стенен Два начина за инсталиране : първо не трябва пробиване, той е лесен за почистване. може да завършите нанасянето на лепило без пирони Second, можете също така да пробиете дупки и инсталиране на винтове.Можете да изберете един начин на монтаж, подходящ за : кухня, баня, тоалетна, тераси. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. С изключение на стена на притежателя за рафтове, както е показано на фигурата, няма други предмети в комплекта не са включени. Моля, имайте предвид, че различните монитори могат да причинят незначителни разлики в цвят, моля, разберете. Поради ръчно измерване може да има малка грешка.Моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. В нашия магазин е представена от много стилове и цветове, можете да проверите в магазина ми. Приветствам вашите мнения, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.

R

Продукти в категория