.

.

DOITOOL 5 бр. Облак Стенен препарат за съдове 2 Нива Тава Тави за Инструменти Вани за Баня Притежателя на Сапун Лепило Стенен шкаф За Баня сапун ястия За Баня Притежател?

DOITOOL 5 бр. Облак Стенен препарат за съдове 2 Нива Тава Тави за Инструменти Вани за Баня Притежателя на Сапун Лепило Стенен шкаф

BGN 27.60
Продукти

Държач за сапун във формата на тавата : Добро обслужване на клиентите - Ако имате някакви допълнителни въпроси относно продукта, можете да се свържете с нас по всяко време, и ние ще отговорим на вашата информация колкото е възможно по-скороПоставка за сапун : държач за сапун в банята, той може да запази сапун за суха и чиста, че е хигиенично, удобно и практично.Стенни полк Cloud : Тя се отличава с висока носеща способност и способността да се спука.Препарат за съдове за душ кабина : Елегантен и красив, добре се съчетава с най-съвременни дизайнерски стилове, заема много малко място.Cartoony държач за сапун : Стенен държач за сапун е изработен от висококачествен материал, издръжлив, трайни и практично.Държач за сапун във формата на тавата : Добро обслужване на клиентите - Ако имате някакви допълнителни въпроси относно продукта, можете да се свържете с нас по всяко време, и ние ще отговорим на вашата информация колкото е възможно по-скоро.Поставка за сапун : държач за сапун в банята, той може да запази сапун за суха и чиста, че е хигиенично, удобно и практично.Стенни полк Cloud : Тя се отличава с висока носеща способност и способността да се спука.Препарат за съдове за душ кабина : Елегантен и красив, добре се съчетава с най-съвременни дизайнерски стилове, заема много малко място.Cartoony държач за сапун : Стенен държач за сапун е изработен от висококачествен материал, издръжлив, трайни и практично.Пратката включва 5 х държач за сапун Характеристики Материал : ABS Окачен държач за сапун -Този cartoony държач за сапун с облаците също може да бъде в кухнята, в килера и на стойка за съхранение на съдове. - Материал ABS и добро умение на производство осигуряват нейната устойчивост и практичност тава за баня. - Може да се използва широко в гладка повърхност плочки, стъкла, огледала, метални и дървени тава за сапун. - Това позволява да се запазят сапун за суха и чиста, че е гигиеничной, удобна и практична детска поставка за краката. - Можете да го инсталирате на стената на банята, без да заема твърде много място в банята мыльнице.Информация за стоки, Лепило за сапунена прибори Той е практичен и може да се използва като удобен тавата за съхранение на вашия сапун.

R

Продукти в категория