.

.

Zerodeko 1 бр. Монтиране на стена Сешоар Държач За Сешоар За Баня Държач За Сешоар Алуминиев Държач За Сешоар Стойка За Сешоар Черно Рафтове За Съхранение Без Перфораци?

Zerodeko 1 бр. Монтиране на стена Сешоар Държач За Сешоар За Баня Държач За Сешоар Алуминиев Държач За Сешоар Стойка За Сешоар Черно

BGN 1.67
Продукти

КОСАТА - Лесно се определят и се изхвърлятПОСТАВКА за СЕШОАР - Тя е специално разработена за сешоар.СУШЕНЕ на МАШИНА е Направена от висококачествен материал за трайни и практично използване.СТОЙКА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на сешоар - идеален за настаняване на сешоар, може да бъде в гримерной, спалня, хол, килер, фризьорски салон.СЕШОАР - той ще направи вашата баня чист и подреден, а не хаотична повече.КОСАТА - Лесно се определят и се изхвърлят.ПОСТАВКА за СЕШОАР - Тя е специално разработена за сешоар.СУШЕНЕ на МАШИНА е Направена от висококачествен материал за трайни и практично използване.СТОЙКА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на сешоар - идеален за настаняване на сешоар, може да бъде в гримерной, спалня, хол, килер, фризьорски салон.СЕШОАР - той ще направи вашата баня чист и подреден, а не хаотична повече.Осъществяване на списък 1 х простор за косата Характеристики - Размер : приблизително 10x7,5x4,5 см / 3,94x2,95x1,77 см сешоар. - Материал : Алуминиева стойка за съхранение на сешоар. - Цвят : Черна поставка за сешоар. - Лесно инсталиране и излитане на притежателя на сешоар. - Изработен от висококачествена материал за трайни и практично за използване на сешоар. държач за сешоар в банята - Специално проектирана за изсушаване на косата със сешоар. - Идеален за монтаж на сешоар за коса, може да бъде в гримерной, спалня, хол, килер, фризьорски салон и др стенен сешоар за коса. - Това ще направи вашата баня чист и подреден, вече не запачкает багажник за сешоара, без перфорация.Информация за продукта Държач за сешоар за изсушаване на косата Си лесно да се установи, че определено ще спести максимално пространство. Държач за сешоар за баня Този предмет е изработен от висококачествен материал за продължителна употреба.сешоар за коса Този голям багажник, може да бъде в гримерной, спалнята, банята, умывальне, фризьор и т.

R

Продукти в категория