.

.

Cabilock 4 бр. Акрилни Средства за отстраняване на туби и Модерен Контейнер За Декоративна козметика в Косметичке Прозрачна Козметика Q Прах Памук Домашен Диспенсер Ба?

Cabilock 4 бр. Акрилни Средства за отстраняване на туби и Модерен Контейнер За Декоративна козметика в Косметичке Прозрачна Козметика

BGN 8.51
Продукти

Организатор : Превъзходно качество на изработката на нашия продукт ще ви осигури приятно преживяване употребаКонтейнер за памучни дискове за грим : - Акрилен корпус не се нуждае от специални грижи, тъй като той е устойчив на износване.Бързо пране в сапунена вода - това е всичко, което е необходимо, така че тя отново се превърна в блестяща.През цялата титуляр от памук за грим : Той идва с капак, който се различава добра герметичностью, предмет от интериора.Контейнери за съхранение на тампони : гладки Ръбове, гладко шийн finish и комфортна на допир.Акрилни контейнер за съхранение : малък и изискан, не заема твърде много място.Списък на опаковки 2 x кутия за съхранение Характеристики - Изработен от акрил материал и се използва държач за подложки за грим. -Размер : Около 7,00 X7,00 X19,00 см / 2,75 X2,75 X7 акрил, аптеки бутилки. -Материал : Акрил титуляр за памучни тампони - Идва с капак с добра герметичностью, вътрешен елемент кутии за съхранение на памучни тампони. - Здрава конструкция, не е лесна работа.Компактен и лек, лесен за роуминг и заемащ малко място държач за кърпички за отстраняване на грим. -Цвят : Прозрачен буркан за памучни топки - Прозрачен материал, подобен по структура на кристала, ще бъде един добър избор за вашия домашен козметичен на притежателя на памучни дискове. - Външния вид на продукта е проста и просторен опаковка за памучни тампони.Информация за продукта Контейнер за памучни дискове Makeup е Изработен от висококачествен акрил материал, кутия за съхранение е безопасен за употреба.През цялата титуляр за козметика, изработени от памук идва с капак, в него може да се съхранява цялото съдържание в защитен вид.организатор Продуктът е специално предназначен за съхранение на памук щеки, подложки за грим, клечки за зъби или други стоки от първа необходимост.

R

Продукти в категория