.

.

Zollsans 3 бр. Пальчиковый Жироскоп, Забавни Сензорни Играчки-Прядильщики, САМ Деформационный Робот, Метален Трансформируемый Механична Верижна Пумпал, Играчка за обл?

Zollsans 3 бр. Пальчиковый Жироскоп, Забавни Сензорни Играчки-Прядильщики, САМ Деформационный Робот, Метален Трансформируемый Механична Верижна

BGN 1.00
Продукти

【Премахване на стреса и забавлява】 Въртящата играчка на една ръка разстояние е лесна и непринужденна в играта, позволява да се играе без да мисли, позволява на мозъка да се отпуснете и да се отпуснетеСлед работа и училище можете да го използвате по всяко време и на всяко място, това ще ви помогне да се освободите от стреса и тревожността. 【Изключителен дизайн】 Деформируемая въртящата играчка на една ръка разстояние се поддава на деформация, и можете да му придават различни форми в съответствие със собственото си въображение.Той може да се развие и фина координация око-ръка, бърза реакция, за логическо мислене, креативност и въображение. 【Висококачествени материали】 Тези деформируемые играчка на една ръка разстояние са изработени от здрава пластмаса и метал, за да се гарантира, че деформированная верига не сълзотворен при падането и метал няма да падне. 【Интересно въртене】 Тази играчка е на пръсти, със заоблени ръбове не травмирует ръце, и възрастни и децата го обичат.Можете да го поставите на маса или на друго място.Благодарение на практика с играчки на една ръка разстояние може добре да манипулира и създаде за вас безкрайни забавления, особено за улесняване на ХИПЕРАКТИВНОСТ, аутизъм и проблеми с концентрацията. 【Пълнители за отглеждане】 Деформируемый фабрика може да стане креативен и практичен подарък за вашите деца или неспокойните приятели.Бихте могли да го изпратите на своите семейства, приятели като подарък за Коледа, рожден Ден, Ден на благодарността, Хелоуин, Ден за защита на децата.Това е супер готино робот! ! !Можете да ги различни форми в зависимост от вашите собствени идеи.Фабрика fidget spinner е с високоскоростен подшипником в центъра, за да осигури максимално плавно въртене и последователност, както и за увеличаване на центростремительной сили и време на въртене.Бихте могли да го изпратите на своите семейства, приятели като подарък за Коледа, рожден Ден, Ден на благодарността, Хелоуин, Ден за защита на децата.

R

Продукти в категория