.

.

DonLeeving 2 опаковки, Пътен Държач за Четки за грим, Силикон Модерен Калъф за Четки за грим, Преносими за употреба За Козметичните Четки за Лице, по-Мека и Гладка Инструм?

DonLeeving 2 опаковки, Пътен Държач за Четки за грим, Силикон Модерен Калъф за Четки за грим, Преносими за употреба За Козметичните

BGN 4.99
Продукти

【Че ще получите】- Вие ще получите 2 на притежателя за четки за грим, включително и 2 цвята-розово и черно Достатъчно за продължителна употреба. 【Характеристики на дизайна】- Държач за четки за грим, изработени от силиконов материал, уникален и нов външен вид и модерен, преносим нов държач за четки за грим. 【ВЗЕМЕТЕ ЧЕТКИ ЗА ГРИМ с ЕДНА РЪКА】- Нашият държач за четки за грим е с ергономичен дизайн, със странични отвори, които осигуряват лесен достъп на предмети от първа необходимост за грим, без риск да ги разпръсна из залата. 【Лесно почистване】 Титуляр за кисточек за грим лесно да почистите и изплакнете малко количество сапун и вода, не се разпада и не се деформира формата си. 【Идеален подарък за ВАШИТЕ БЛИЗКИ】 Титуляр за кисточек за грим - идеален подарък за вашата сестра, дъщеря, приятелка или майка си, но бъдете внимателни, след това можете да ги превърне в любимия човек. 【Че ще получите】- Вие ще получите 2 на притежателя за четки за грим, включително и 2 цвята-розово и черно. Достатъчно за продължителна употреба. 【Характеристики на дизайна】- Държач за четки за грим, изработени от силиконов материал, уникален и нов външен вид и модерен, преносим нов държач за четки за грим. 【ВЗЕМЕТЕ ЧЕТКИ ЗА ГРИМ с ЕДНА РЪКА】- Нашият държач за четки за грим е с ергономичен дизайн, със странични отвори, които осигуряват лесен достъп на предмети от първа необходимост за грим, без риск да ги разпръсна из залата. 【Лесно почистване】 Титуляр за кисточек за грим лесно да почистите и изплакнете малко количество сапун и вода, не се разпада и не се деформира формата си. 【Идеален подарък за ВАШИТЕ БЛИЗКИ】 Титуляр за кисточек за грим - идеален подарък за вашата сестра, дъщеря, приятелка или майка си, но бъдете внимателни, след това можете да ги превърне в любимия човек. 2 опаковки, пътен държач за четки за грим, силикон модерен калъф за четки за грим, преносими за употреба за козметичните четки за лице, по-мека и гладка инструменти за грим, органайзер за пътуване.

R

Продукти в категория