.

.

N/A Уличен Топка за трева за Слънчеви батерии, лампа за Фойерверки под формата на Глухарче, Венец Светкавица 90/120/150 светодиоди за градината, Косене на трева, Озеленяв?

N/A Уличен Топка за трева за Слънчеви батерии, лампа за Фойерверки под формата на Глухарче, Венец Светкавица 90/120/150 светодиоди

BGN 87.02
Продукти

Изработена от PVC-материал, тази led венец доста здрава и трайнаПремиум led източник на светлина, висока яркост и ниска консумация на енергия.Той е заземен трън с 2 секции, може да бъде събран и използван, което е удобно за външно приложение.Дизайн на слънчеви батерии, лесен за инсталиране и използване.Подходящ за употреба в дизайна на градини, дворове, сватбени тържества и т., Изработена от PVC-материал, тази led венец доста здрава и трайна.Премиум led източник на светлина, висока яркост и ниска консумация на енергия.Той е заземен трън с 2 секции, може да бъде събран и използван, което е удобно за външно приложение.Дизайн на слънчеви батерии, лесен за инсталиране и използване.Подходящ за употреба в дизайна на градини, дворове, сватбени тържества и др Характеристики : 1. Изработена от PVC-материал, тази led венец доста здрава и трайна. Премиум led източник на светлина, висока яркост и ниска консумация на енергия. Той е заземен трън с 2 секции, може да се състави и използва, е подходящ за употреба на открито. конструкция на слънчева енергия, лесен за инсталиране и използване. Подходящ за украса на градини, дворове, сватбени тържества и т. Не го използвайте в дъждовните дни, моля, занесете продукта обратно в помещението, в дъждовни дни.Параметри : Тип на продукта : Led венец Материал : PVC Източник на светлина : 90/120/150 led по Избор цвят на светлината : бяло, топло бяло, цветни Време за зареждане : 4-6 часа Време за осветяване : 10-14 часа Размера на соларни панели : прибл. 45*33 мм Обща дължина на връзката към полюс : 70 виж съдържание на Пакета : 1 * слънчева панель1 * скоба Е подходяща за градина, двор, тераса, ограда, пътеки, веранда, стълби, стени, и така нататък.

R

Продукти в категория