.

.

Комплект за фреза DEWALT с фиксирани /Потопяема база, с Променлива скорост на въртене, Максимален въртящ момент от 1,25 л. с. (DWP611PK)

Комплект за фреза DEWALT с фиксирани /Потопяема база, с Променлива скорост на въртене, Максимален въртящ момент от 1,25 л. с. (DWP611PK)

BGN 1.33
Продукти

Мощен двигател на рутера DEWALT с мощност 1,25 л осигурява мощност, необходима за решаване на най-трудните задачи.Функция за регулиране променлива скорост потопяеми рутер DEWALT дава възможност за оптимизиране на скоростта на предаване на данни за променящите се приложения.Двигател с плавно стартирането оборудван с постоянна електронна обратна връзка, която поддържа скорост на двигателя през целия смъкне.Двойна светодиоди и прозрачно основание осигуряват максимална видимост при работа.Регулировочное пръстен позволява да се регулира дълбочината на рязане с точност до 1/64 от инча (само с фиксиран основание).Погружное основата включва фино регулировочный прът за точна настройка на дълбочината.Голям бутон за заключване на шпиндела с ниско налягане осигурява удобна замяна на длета един гаечен ключ.Няколко фиксаторов за фиксиране на вала осигуряват бърза и проста замяна на длета.Заглубленное пръстен и битумен механизъм в комбинация осигуряват изработване на двигателя в правилното положение (само в неподвижна база).Пружина прислужници осигуряват бързо изтегляне от основата (само фиксирани основания).Комбиниран комплект компактен рутер DWP611 PK с регулируема скорост на въртене с максимален въртящ момент 1-1/4 л. и светодиодите е снабден с двигател с мощност 1-1/4 с., предоставящ мощност за най-трудните приложения, и регулируема честота на въртене за оптимална скорост на обработка за всеки отделен случай.Стационарен фреза DEWALT е оборудван с точно регулиране на дълбочината и бързо и лесно премахване на маслото на блок за подмяна на длета и основания.Led светлини и прозрачно пластмасово фиксирана основа осигуряват отлична видимост бита.

R

Продукти в категория