.

.

Surakey/ 1 Опаковка на Детски Нагрудников, 4-Слойна Мека Абсорбиращи Дантелени Престилки за Хранене, за никнене на млечни зъби, Слюнотечения, Кръщенета, Стираемая Облек?

Surakey/ 1 Опаковка на Детски Нагрудников, 4-Слойна Мека Абсорбиращи Дантелени Престилки за Хранене, за никнене на млечни зъби,

BGN 0.67
Продукти

ПамукМек памук лигавник : детски лигавник е изработен от ультрамягкого памук премиум-клас, без флуоресцентни вещества, безвреден за кожата.Впитывающий лигавник : този детски шал-лигавник перфектно абсорбира вода, което позволява да се запазят дрехите на бебето сухо и помага да се избегне, акне и оригване.Салфетка от слюнката е идеален за пускания слюней и никнене на млечни зъби при бебета и предпазва чувствителната кожа.Лесен за почистване : моющийся лигавник, тази детска салфетка от слюнка не само практични при машинно и ръчно пране, той не добри.когато и не е деформиран и има дълъг срок на служба.Многофункционални престилки : мека детска кърпа-слюнявчик може да се използва като слюнявчика за выплевывания слюнка, слюнявчика за хранене на детето, кърпички за лице и детски шал. Идеален подарък : този детски лигавник е подходящ за новородени и подаръци под формата на душата на детето, коледни подаръци и много други. Препоръчително е, за дете на възраст от 0-2 години.Лесен за почистване : моющийся лигавник, тази детска салфетка от слюнка не само практични при машинно и ръчно пране, той не добри.когато и не е деформиран и има дълъг срок на служба.Многофункционални престилки : мека детска кърпа-слюнявчик може да се използва като слюнявчика за выплевывания слюнка, слюнявчика за хранене на детето, кърпички за лице и детски шал. Идеален подарък : този детски лигавник е подходящ за новородени и подаръци под формата на душата на детето, коледни подаръци и много други. Препоръчително е, за дете на възраст от 0-2 години.

R

Продукти в категория