.

.

Kisangel 16 бр. Калъф за Декор, Переноска, Чанта За Съхранение, Топло, Топло Мляко Калъф За Гърдите, Термосумка За съхранение на Открито, Полиэстеровая Чанта, Държач за Бу?

Kisangel 16 бр. Калъф за Декор, Переноска, Чанта За Съхранение, Топло, Топло Мляко Калъф За Гърдите, Термосумка За съхранение на

BGN 33.00
Продукти

polyesterИзолиран капак за бебешко шише - супер изискана линия и повърхност, приятна на вид и приятни на пипане, а и моден аксесоар.Пътна чанта за бебешки бутилки -Изисканата си линия и прекрасен външен вид от полиестер, приятна на допир и лесна за почистване.ТЕРМОСУМКА топъл - идеален помощник за запазване на свежестта на млякото по време на разходка, без да се притеснявате за това, че детето проголодается на улицата. чанта-хладилник за молокоотсоса.Държач ЗА чанта -Изисканата си линия и прекрасен външен вид от полиэстерового материал, приятен на допир и лесен за почистване.Чанта за бебешки бутилки с мляко-Изработени от качествени материали, вие ще бъдете доволни от неговата практичност и портативност. чанта-хладилник за молокоотсоса.

R

Продукти в категория