.

.

Големи Силиконови Кърпички за деца, Водоустойчив Кърпички KVK 20 x 16 за масата за Хранене, Нескользящие, Хранително-вкусовата силикон, Могат да се мият в съдомиялна ма?

Големи Силиконови Кърпички за деца, Водоустойчив Кърпички KVK 20 x 16 за масата за Хранене, Нескользящие, Хранително-вкусовата

BGN 6.00
Продукти

[Голяма детска силиконова кърпа] Нашата детска кърпа с размери 20 * 16 инча осигурява голямо пространство за приготвяне на всяко ястие вашето детеПовдигна край, който помага да се избегне бъркотията, която детето създава по време на хранене или игра. [Хранително-вкусовата материал] 100% е Изработен от хранително-силикон, не съдържа BPA, нетоксичен, без мирис, без пълнител, осигурява здравето на вашите деца. [Лесен за почистване] Хвърляне на салфетки за деца в миялна машина или ги избършете за бързо почистване. [Сгъваем и преносим] Детска кърпа е достатъчно тънка, за да е лесно сворачиваться и се побират във всеки пакет.Тя е много подходяща за приготвяне на месо или използване в ресторанти. [12 месеца гаранция] В нашите силиконови кърпички предоставената гаранция 12 месеца, ако с тази продукция, че нещо се случва, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние винаги сме готови да разреши проблема за вас.

R

Продукти в категория