.

.

Toddmomy Хлопчатобумажный Шал Дишащи Гърди Сив Уединение Автомобилни Аксесоари Използването на Детски Мультичехлы Калъф за Мека Хранене на Децата Степента на Хранен?

Toddmomy Хлопчатобумажный Шал Дишащи Гърди Сив Уединение Автомобилни Аксесоари Използването на Детски Мультичехлы Калъф за Мека Хранене

BGN 3.33
Продукти

Покривка за кърмене : Произведено от памук, това е детско покривки дышащее и безобидно за кожата си, вие и бебето ви ще се чувствате комфортноКалъф-престилка за хранене : предпазва детето от слънчева светлина, лятната жега и вятъра, при запазване на неприкосновеността на личните ви данни.Шал за кърмене : може да се промени, за да се покрива от вятър и слънце в инвалидна количка, а също така се използва като стеганого одеяла.Шал за хранене на бебето : Този калъф за хранене многофункционален, също може да служи като калъф за детска количка.Пончо за хранене : вече няма нужда да се скрия в мръсни бани и добра машина, за да нахрани бебето.Осъществяване на списък 1 x калъф за хранене Характеристики-Той може да предостави на вас и на вашето бебето на по-удобен начин за кърмене Шал за хранене на бебето. -Материал : Хлопчатобумажный калъф за кърменето -дишаща, и вашето дете няма да е непоносимо горещо, или престилка за хранене на кърмачета не, ще бъде затруднено хранене. -Това може да помогне на майките да се избегне объркване при храненето на детето на открито. -Размер : 109,00 X88,00 X0,50 см /42,84 X34,58 X0 Приключи за кърмене. -Цвят : Сив калъф-шал за кърмене -Този калъф за хранене многофункционален, също така може да служи като автомобилен своята практика за колички за бебета. -Вече няма нужда да се скрия в мръсни бани и добра машина, за да нахрани детето си шал за кърмене.Информация за стоки, Детски шал за кърмене Можете лесно да кърмят на закрито или на открито.Седалките за кърменето Това е калъф за хранене, изработени от futon материал, издръжлив, моющийся, за многократна употреба и практичен. принт под формата на короната за хранене с изискани детайли го прави по-практично.Пончо за хранене, Подходящ за активен отдих, за пътуване, разходки и т.

R

Продукти в категория