.

.

WUTA Кромкообрезная Острилка Мултифункционална Кожена Кромкообрезная Острилка За Заточване на Ножове За Заточване на Ленти Инструменти За Шлайфане, Полиране Нож П?

WUTA Кромкообрезная Острилка Мултифункционална Кожена Кромкообрезная Острилка За Заточване на Ножове За Заточване на Ленти

BGN 2.33
Продукти

? Долната страна на този колан за плешки е покрит с гумена плъзгане подложкаТой е сигурен и подходящ за заточване на ножове, така че можете веднага да пристъпи към заточване на своите ножове или други инструменти за рязане на кожа.Освен това, заточная каишка от кожа растително дъбени, подходящ за заточване на кръгли ръбове, фальцевых кантове и широки ръбове. ?Богат на функции карета перална дъска.Двустранна дъска е предназначена за начинаещи и професионални резбари за заточване на ножове и инструменти за дърворезба за кожата и запазване на тяхната острота като бръснач.Просто отодвиньте острието на режещата ръб от двете страни кожа каишка за ръка, за да запази получават най-модерните остра като бръснач. ?Отстрани скошены и внимателно се полира, така че е лесно да се държи в ръка, без да се създава никаква тежест.Силиконова подплата за краката, може да бъде максимално ограничение за предотвратяване на подхлъзване, за защита на работния плот. ?Ние сами произвеждаме ножове и други инструменти за работа с кожата, така че ние сме абсолютно сигурни в качеството на нашите точилок.Ние знаем колко важни материали за производството на точилок за кожени инструменти.Ние използваме гравиране с CNC от алуминиева сплав, което позволява по-точно да отговарят на долната канавке остри ръбове. ? Премиальное качество : Нашата многофункционална карета перална дъска се отличават с високо качество на изработката.Прилагането на повърхностното покритие от черна азотен може значително да подобри антикорозионна характеристики.Дизайн с кръгла дупка, е предназначена за удобно захващане на въжето. ? Долната страна на този колан за плешки е покрит с гумена плъзгане подложка.Той е сигурен и подходящ за заточване на ножове, така че можете веднага да пристъпи към заточване на своите ножове или други инструменти за рязане на кожа.Освен това, заточная каишка от кожа растително дъбени, подходящ за заточване на кръгли ръбове, фальцевых кантове и широки ръбове. ?Богат на функции карета перална дъска.Двустранна дъска е предназначена за начинаещи и професионални резбари за заточване на ножове и инструменти за дърворезба за кожата и запазване на тяхната острота като бръснач.Просто отодвиньте острието на режещата ръб от двете страни кожа каишка за ръка, за да запази получават най-модерните остра като бръснач. ?Отстрани скошены и внимателно се полира, така че е лесно да се държи в ръка, без да се създава никаква тежест.Силиконова подплата за краката, може да бъде максимално ограничение за предотвратяване на подхлъзване, за защита на работния плот.

R

Продукти в категория