.

.

Необичайни Етикети С Кристали, Изкуствени 15 Цвята, за Многократна употреба Блестящи Кристали за Дизайн на ноктите, Изработване на Картички за телефон, Теми за Моми?

Необичайни Етикети С Кристали, Изкуствени 15 Цвята, за Многократна употреба Блестящи Кристали за Дизайн на ноктите, Изработване на

BGN 40.86
Продукти

Тези стикери са с кристали, произведени от пластмаса, лесен за качество, лесно стик и стреляБлагодарение на 15 различни цветове и 3 различни размери, тези стикери са с кристали могат да отговарят на вашите различни нужди в рукоделии със собствените си ръце.Можете да го направите със собствените си ръце или нарязани в различни форми или размери, а след това се залепи на точните места, което ще ви помогне да създадете елегантен и красиво бижу.Тези стикери са с кристали са много подходящи за diy, сватбени бижута, партита, нийл арт, производство на пощенски картички, украшения за мобилни телефони и т. Кристали самозалепващи се, можете лесно да ги премахнете с етикети, не оставяйки следи, и може да се използва повторно. Благодарение на 15 различни цветове и 3 различни размери, тези стикери са с кристали могат да отговарят на вашите различни нужди в рукоделии със собствените си ръце. Тези стикери са с кристали, произведени от пластмаса, лесен за качество, лесно са залепени и се прибира. Кристали самозалепващи се, можете лесно да ги премахнете с етикети, не оставяйки следи, и може да се използва повторно. Можете да го направите със собствените си ръце или нарязани в различни форми или размери, а след това се залепи на точните места, което ще ви помогне да създадете елегантен и красиво бижу. Тези стикери са с кристали са много подходящи за diy, сватбени бижута, партита, нийл арт, производство на пощенски картички, украшения за мобилни телефони и т. Параметри : Тип на продукта : стикер с кристали Основен материал : пластмаса (продукт се състои от сложни материали) Спецификация : 1 лист Осъществяване Списък : 1 етикети с камъни.

R

Продукти в категория