.

.

Кабел за Ресни LEREATI 2 мм, Цветна Прежда, за да Ресни 2 мм x 219 ярда, Кабел от естествен Памук, 3 Нишки, Въжета за занаяти собствените си ръце, за Закачане на стената, Закач?

Кабел за Ресни LEREATI 2 мм, Цветна Прежда, за да Ресни 2 мм x 219 ярда, Кабел от естествен Памук, 3 Нишки, Въжета за занаяти собствените си

BGN 3.00
Продукти

【Fil Macramé 2mm x 200m】 Notre cordon macramé mesure 200 m de long, composé de 3 brins torsadés, d ' épaisseur uniforme, continu sans casse, idéal pour les débutants en macramé et les amateurs de sculpture 【Мек, здрав, издръжлив】 е Изработен от естествена памучна прежда, мека и трайна биоразлагаемой, екологично чиста и без мирис, отличен кабел за ресни или проекти за намотка въже. 【39 цветове за избор】 търсите повече цветове на кабела ресни?Тук са представени пълни и красиви цветове, за да отговарят на нуждите на различни цветови видове проекти ресни със собствените си ръце, а също и могат да бъдат използвани за Коледа, карнавал, на Деня на благодарността, Ден на майката и други украшения. 【Лесна работа】 Нишката за ресни навиват около постоянния в барабана за лесно използване и съхранение.Хлопчатобумажный кабел е мек на пипане, конци можете добре да се разпада или да вържеш на възел, създаване на меки струящиеся проекти ресни. 【Чудесно за проекти ресни】 Използвайте за закачане на ресни на стената, закачалки за растенията, ловци на сънища, гривни, колиета, постелки за плетене на една кука и така нататък.Може да се използва за градинарство, опаковане на подаръци, изработка на чанти, ключодържатели, бижута и т. Кабел и Бечевка.

R

Продукти в категория