.

.

Ножици IEASEjd за Офис, Много Красива Ножица за Бродерия във формата на пеперуда, Аксесоари за шиене, Аксесоари, Ножици за Бродерия на кръстат бод, Ножици за прежда, Зиг?

Ножици IEASEjd за Офис, Много Красива Ножица за Бродерия във формата на пеперуда, Аксесоари за шиене, Аксесоари, Ножици за Бродерия

BGN 75.24
Продукти

Тези остри ножици с устойчиви на корозия остриета и удобни дръжки са подходящи за такива задачи, като рязане на тъкани, кутии и пластмасови опаковки ■ Изискан дизайн в ретро стил. ■ Атрактивен външен вид, удобни усещане в ръката си, портативен и много остър. ■ Подходящ за рязане на тъкани, тапицерии на мебели, за домашна или професионална употреба. ■ Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Тези остри ножици с устойчиви на корозия остриета и удобни дръжки са подходящи за такива задачи, като рязане на тъкани, кутии и пластмасови опаковки. ■ Изискан дизайн в ретро стил. ■ Атрактивен външен вид, удобни усещане в ръката си, портативен и много остър. ■ Подходящ за рязане на тъкани, тапицерии на мебели, за домашна или професионална употреба. ■ Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Цвят : златен, сребърен, кафяв, цветен Приложими хора : обществен Материал : Неръждаема стомана Размер : 9,2*4.5 см Брой : едно нещо.

R

Продукти в категория