.

.

Litewood Ясла за семена за Птици Ястие за подаване на вода Купа за Папагал Ара Африкански Сиви Папагали Папагал Cockatiel Conure Клетка за едно канарче, Зяблика (4.7 инча)

Litewood Ясла за семена за Птици Ястие за подаване на вода Купа за Папагал Ара Африкански Сиви Папагали Папагал Cockatiel

BGN 5.39
Продукти

?Размер : 45* 7 см (Д * Ш * В) дължина на куките 1 виж ? Безопасен материал : Тази ясла за птици е изработена от висококачествена пластмаса, нетоксична, безвреден, безопасен за използване за домашни птици. ? Лесно почистване : Можете лесно да го свали и да се измие с вода, той не съдържа неприятни миризми или микроби, като други купички за храна, което прави използването му на домашните животни по-безопасно. ? Лесна инсталация : Тази къщичка за птици със задните куки може просто да виси в клетка за използване на птици, вие може да поставите директно върху дъното на клетката, ако искате. ?Функция : Подвесную купата за хранене да се използват за съхранение на храна или вода, което е удобно за хранене на домашни любимци, предпазва от неволно преобръщане на птици, купи за храна или вода, осигурява чистота и хигиена на вашата клетки и спестява храна.Технически характеристики : Материал : пластмаса Цвят : зелен Размер : 4.5* Дължина на куките 7 см (Д * Ш * В) : 1 см Характеристики : ✔ Тази ясла за птици, подвешенная в клетката, може да се използва за съхраняване на семена или вода. ✔ Безопасно за лесно почистване и не съдържа неприятни миризми или микроби, като други купички за хранене. ✔ Тази ясла за птици е изработена от висококачествена пластмаса, безопасно и не е токсична, домашни животни са безопасни за използване. ✔ Тази ясла за птици може да се мотае заедно с птицата в клетката, обикновено също могат да се използват като хранилки за хранене. ✔ Ви позволява да прикачите подвесную купа за храна вътре или извън клетката на вашия домашен любимец, за да не е елементарно. ✔ Тази ясла за птици със задните куки е много лесен за използване, лесен за инсталиране, лесно отстранява и се регулира положението.Пратката включва : 1 х ясла за птици Забележки : 1. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания. Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

R

Продукти в категория