.

.

Детска поставка за Папагал FantasyDay Дървена Птица/Детска площадка/Фитнес зала / Център за активен отдих / Набор от играчки с Насестами, Стълби и люлки за Eclectus Sun Conure Чер?

Детска поставка за Папагал FantasyDay Дървена Птица/Детска площадка/Фитнес зала / Център за активен отдих / Набор от играчки с Насестами,

BGN 12.40
Продукти

?Предлага разнообразие от вашия домашен любимец, когато той може напълно да разкрият своя потенциал и свободно разгуливать на дома ?Са изработени от естествен, действително нетоксичен дърво, те са високо качество, по-леки, но издръжливи, безопасни за вашия домашен любимец. ? Нашата поставка за игри с птици, лесен за монтаж, може да се установи бързо и внимателно да се съхраняват. ?Здрави и трайни подложки за игри с птици, добре проектирани. ?Идва с насестами и други видове играчки, за да си умни домашни любимци са заети и развлекались в продължение на часове. ?Предлага разнообразие от вашия домашен любимец, когато той може напълно да разкрият своя потенциал и свободно разгуливать на дома. ?Са изработени от естествен, действително нетоксичен дърво, те са високо качество, по-леки, но издръжливи, безопасни за вашия домашен любимец. ? Нашата поставка за игри с птици, лесен за монтаж, може да се установи бързо и внимателно да се съхраняват. ?Здрави и трайни подложки за игри с птици, добре проектирани. ?Идва с насестами и други видове играчки, за да си умни домашни любимци са заети и развлекались в продължение на часове.

R

Продукти в категория