.

.

Играчки за Птици, Играчки за Папагали за по-Големите Птици, Африкански Сиви Папагали от Естествен Перченого Дърво, ара, какаду, Играчки За дъвчене на Амазонската Па?

Играчки за Птици, Играчки за Папагали за по-Големите Птици, Африкански Сиви Папагали от Естествен Перченого Дърво, ара, какаду, Играчки

BGN 1.33
Продукти

[Приложими птици], Предназначени за птици-папагали, които обичат да дъвчат; като африкански сиви папагали, малки ара, папагали и т [Безопасен материал] Това продуктът е произведен ръчно от 100% естествена перцового дърво, хранително със същата степен на сушене.Естествен особен мирис перечного дърво може да привлече любимата си птица и да я дъвче, хапане и да играе.Това може да осигури на вашата птица, подходящи физически упражнения и да намали агресията и самота. [Безопасни и трайни] Играчка за папагали на веревочках от стоманена тел са безопасни и трайни, при това на играчки не подкопават и не обвиваются около врата на птици, които се прави на папагал, по-безопасно. [Пазете здравето]] Клюн птици-папагал непрекъснато се разраства, е твърде дълъг период да се отрази на способността на папагала има или дори не може да има, подходящо дъвченето и разгрызание може да запази формата на клюна, за да му помогне да растат здрави. [Лекота на инсталиране на]] с подвижни куки.Куката може просто да закачите в горната или в страничната стена на клетката, и също така е красива украса клетка за клетките. [Приложими птици], Предназначени за птици-папагали, които обичат да дъвчат; като африкански сиви папагали, малки ара, папагали и т. [Безопасен материал] Това продуктът е произведен ръчно от 100% естествена перцового дърво, хранително със същата степен на сушене.Естествен особен мирис перечного дърво може да привлече любимата си птица и да я дъвче, хапане и да играе.Това може да осигури на вашата птица, подходящи физически упражнения и да намали агресията и самота. [Безопасни и трайни] Играчка за папагали на веревочках от стоманена тел са безопасни и трайни, при това на играчки не подкопават и не обвиваются около врата на птици, които се прави на папагал, по-безопасно. [Пазете здравето]] Клюн птици-папагал непрекъснато се разраства, е твърде дълъг период да се отрази на способността на папагала има или дори не може да има, подходящо дъвченето и разгрызание може да запази формата на клюна, за да му помогне да растат здрави. [Лекота на инсталиране на]] с подвижни куки.Куката може просто да закачите в горната или в страничната стена на клетката, и също така е красива украса клетка за клетките.

R

Продукти в категория