.

.

4 Бр. Място за спане за птици, Играчки за Птици, Поставка за Костур, Поставка за Птици, Клетка за Птици, Аксесоари за Птичи Клетки, място за спане от Дърво за Папагали, ?

4 Бр. Място за спане за птици, Играчки за Птици, Поставка за Костур, Поставка за Птици, Клетка за Птици, Аксесоари за Птичи Клетки, място

BGN 3.89
Продукти

Изработен е от висококачествено дърво, издръжлив Размер : 6,3*0,59 инча (16*1,5 см); Цвят : цвят на дървото.Лесно се инсталира и е отстранена, може да бъде осигурено в клетка за птици, не е лесно попада, може да се използва като място за спане за птичи клетки и позволява на птиците да играят и да се дъвчат.Той може да осигури на вашата птица удобен и контролиран улавяне и отлични движения на лапите си, да помогне на вашия домашен любимец, за да спортува и да поддържа здрави лапи.Подходящ за какаду, ара, влюбени птици, малки попугайчиков, чинки, попугайчиков майна, вълнообразни попугайчиков и т. са Изработени от качествено дърво, издръжлив. Размер : 6,3*0,59 инча (16*1,5 см); Цвят : цвят на дървото.Лесно се инсталира и е отстранена, може да бъде осигурено в клетка за птици, не е лесно попада, може да се използва като място за спане за птичи клетки и позволява на птиците да играят и да се дъвчат.Той може да осигури на вашата птица удобен и контролиран улавяне и отлични движения на лапите си, да помогне на вашия домашен любимец, за да спортува и да поддържа здрави лапи.Подходящ за какаду, ара, влюбени птици, малки попугайчиков, чинки, попугайчиков майна, вълнообразни попугайчиков и т. Пакетът включва : 4 броя птичи костур ● Изработен от висококачествено дърво, издръжлив.● Размер : 6,3 *0,59 инча (16 *1,5 см); Цвят : цвят на дървото ● Лесно се инсталира и е отстранена, може да бъде осигурено в клетка за птици, не е лесно попада, може да се използва като място за спане за птичи клетки и позволява на птиците да играят и да се дъвчат.● Подходящ за какаду, ара, влюбени птици, малки попугайчиков, чинки, попугайчиков майна, вълнообразни попугайчиков и т.● Обърнете внимание : 1. Поради осветление и цвят на дисплея може да се различават малко.Това е неизбежно, моля, разберете!2. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.

R

Продукти в категория