.

.

3 БР. А за птички в Клетка, А за Папагали 3 Различни Размера, Чиния за Хранене на Птици, Купа за птици от Неръждаема Стомана, Чаши за Хранене на Папагали, Купа за вода в ?

3 БР. А за птички в Клетка, А за Папагали 3 Различни Размера, Чиния за Хранене на Птици, Купа за птици от Неръждаема Стомана, Чаши за

BGN 6.23
Продукти

【Висококачествена неръждаема стомана, дълъг експлоатационен живот】 Купа от неръждаема стомана, без ръжда, без корозия, без деформации, без странен мирис, всяка ясла за птици с шайбаКърмете своите приятели-домашни любимци, с помощта на тази солидна купички за хранене. 【3ШТ различни размери!】3 чаша за хранене на птици 3-те различни размери, малка купа с диаметър 3,94 инча, средна купа с диаметър 4,72 инча и голяма купа с диаметър 5,51 инча. В подходяща купа, може да се постави на различни продукти, за да отговори на различните нужди. 【Лесна инсталация】 Лесен монтаж и демонтаж, подходящ за повечето птичи клетки, подходящ за храна на птици и хранене, може да се монтира отстрани клетка за клетки (отвътре или отвън), изберете позиция, а след това затегнете скобата. разумен размер, лесно се побира в клетка или да се премахват от нея. 【Е подходящ за повечето птичи клетки и за различни животни】 Набор от мисок за птичия фураж, предназначени за това, за да птици пиеха и съхраняват храна, монтирани отстрани на клетките, за да се предотврати разтоварване и облекчаване на птиците напитки и кормежку.Подходяща за папагали и малки домашни птици. 【Лесен за почистване, спестява време】 Гладка отвътре и отвън, лесен за почистване, просто изплакнете с вода при замърсяване, измий си както обикновено, без да губите време за почистване. 【Могат да бъдат демонтирани, е лесен за използване】Ясла за птици се състои от чашата и пръстени.Купата е удобно да извадите, за да се измие и поръсете семена. Забележка : Моля, проверете дали на 3 бр. от различни размера - малки, средни, големи.Моля, потвърдете това, преди да закупят!!!.Когато вашият домашен любимец птица е гладен или се нуждае от вода, притеснявате ли се за това, как да го нахрани?.Нашата ясла за птици от неръждаема стомана за клетки, изработени от неръждаема стомана, здрав и издръжлив.Може да се използва не само за съхраняване на храна, но и за съхранение на вода. 1 x Купа със среден размер. 1 х Голяма купа.Причините, поради които сте избрали нашите чаши за птиците.

R

Продукти в категория