.

.

Калъфки за покрива възглавница 20x20 Сантиметра, Ферма Калъфки за възглавници, Комплект от 2 Шарени Текстурирани Съшива Кв. покрива възглавница за диван, столове, спа?

Калъфки за покрива възглавница 20x20 Сантиметра, Ферма Калъфки за възглавници, Комплект от 2 Шарени Текстурирани Съшива Кв. покрива

BGN 6.40
Продукти

Памук 【Висококачествени материали】 : Тези калъфки за възглавници, произведени от висококачествени futon ленено материал, моющегося и трайно. 【Стандартен размер】 : 20 x 20 инча /50 x 50 виж Опаковка от 2 броя, поставяне в комплекта не е включена. 【Лесна инсталация 】:Да инсталирате възглавница, просто сгънете ъглите на половина, поставяйки го в калъф, след това разширяване на рамките на своята практика, за да се запълни ъгли. 【Класически Дизайн в райе】:Това покривки quilting в ивицата изпълнени в модерен, но минималистичном стил, а тайната светкавица дава елегантен външен вид и е идеално за декорация на една селска къща.Елате и внесете в живота си вдъхновение за украса с помощта на тези възглавници. 【Идеална украса за дома】: Нашите калъфки с фермерским интериор и ще се превърне в идеален подарък за семейство / приятели.Идеален за декорация на всеки спални, всекидневна, стая за гости, стая в общежитието, детска стая или купоните, офис, магазин, ресторант, кафе или кола.Независимо от това към кой стил мислиш, той лесно се поберат.Ние всички знаем, че от пускането на няколко възглавници на дивана, могат да променят пространството си; така ще се почувствате по-топло, по-удобно и по-персонализирани.Може би вече имате кожен диван, снимка в рамка или произведение на изкуството, което с гордост демонстрировалось, но ако искате да се инжектира своето пространство домашен уют, добра идея би било да добавите геометрични възглавници.Тези калъфки - идеалният избор за вас.Не е нужно да купувате нова възглавница, просто покрийте старата възглавница нова калъфка.Този модерен модерен калъф за възглавница ще бъде връхната точка на дивана. размер 12x20 инча / 30*50 вж. размер 16x16 см / 40 *40 представа за размера 18x18 инча / 45 *45 вижте Размер 20x20 сантиметра / 50*50 представа за Размера 24x24 инча / 60 *60 виж Бельо плат от 100% памук с естествена текстура, която осигурява мекота и удобство на допир, приятни за вас и вашето семейство.

R

Продукти в категория