.

.

banflower Queen Size (60 x10x6) Нощна Клиновидная възглавница за Таблото Мултифункционална Възглавница за четене Дълга възглавница-ролкови Съществува разлика между матрака и ?

banflower Queen Size (60 x10x6) Нощна Клиновидная възглавница за Таблото Мултифункционална Възглавница за четене Дълга възглавница-ролкови

BGN 0.33
Продукти

【Мултифункционален спално бельо】 клиновидная възглавница за легла banflower, която може да използва за попълване на пропуски в легла, дълги възглавници, опора за гърба, позициониране на тялото, огради на детски легла и т 【ЕРГОНОМИЧЕН дизайн на огъване】 Конструкция с триъгълен наклон, подходяща за различни изисквания към височината на възглавници : висока, средна и ниска, помага да се поддържа възглавници под добър ъгъл за спане. 【Приятна за КОЖАТА плат】 Калъфка изработена от дишаща полиэстеровой тъкан pongee, мека и удобна. 【МНОГОПОСОЧЕН ДЖОБ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на】Странични джобове са подвижни и могат да бъдат переориентированы ако е необходимо, можете лесно да съхранявате вашия мобилен телефон, дистанционно управление, очила и т. 【Дизайн с цип】 подвижна калъфка с цип, за лесно почистване. 【Мултифункционален спално бельо】 клиновидная възглавница за легла banflower, която може да използва за попълване на пропуски в легла, дълги възглавници, опора за гърба, позициониране на тялото, огради на детски легла и т. 【ЕРГОНОМИЧЕН дизайн на огъване】 Конструкция с триъгълен наклон, подходяща за различни изисквания към височината на възглавници : висока, средна и ниска, помага да се поддържа възглавници под добър ъгъл за спане. 【Приятна за КОЖАТА плат】 Калъфка изработена от дишаща полиэстеровой тъкан pongee, мека и удобна. 【МНОГОПОСОЧЕН ДЖОБ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на】Странични джобове са подвижни и могат да бъдат переориентированы ако е необходимо, можете лесно да съхранявате вашия мобилен телефон, дистанционно управление, очила и т. 【Дизайн с цип】 подвижна калъфка с цип, за лесно почистване. възглавницата на танкетке banflower bed, предотвращающая спад на възглавници и други предмети, помага да се поддържа възглавници под добър ъгъл за спане, подобряване на вашия сън.

R

Продукти в категория