.

.

WY-възглавница за облегалка на леглото, възглавници за облегалки легла, тапицерия на таблата на леглото, Бельо Мека поставка за позициониране на шийния валяк, сваля?

WY-възглавница за облегалка на леглото, възглавници за облегалки легла, тапицерия на таблата на леглото, Бельо Мека поставка за позициониране

BGN 14.70
Продукти

★ Материал : Калъфка за възглавница изработена от лен, пълнител - гъба, и тя бързо отскачаОпаковка на продукта : Възглавница x1 (без таблата). ★ Локация : Независимо от това, седнало или легнало положение, благодарение на своята тънка клиновидна форма на тази възглавница осигурява удобен подкрепа във всяко положение. ★ Технически характеристики : Предназначен за множество различни размери, които могат да споделят легла във всички размери, като : двойни, пълни с размер "Queen-size" и "King-size". ★ Голям комфорт възможно и за 2 души : благодарение на чист ширината на тази подложка осигурява достатъчно пространство за удобно облегалката на леглото или на дивана. ★ Красиво релаксация : в леглото, на дивана или в любимото си място можете да се отпуснете с тази възглавница идеално подходяща за четене, гледане на телевизия и много други неща!. ★ Материал : Калъфка за възглавница изработена от лен, пълнител - гъба, и тя бързо отскача.Опаковка на продукта : Възглавница x1 (без таблата). ★ Локация : Независимо от това, седнало или легнало положение, благодарение на своята тънка клиновидна форма на тази възглавница осигурява удобен подкрепа във всяко положение. ★ Технически характеристики : Предназначен за множество различни размери, които могат да споделят легла във всички размери, като : двойни, пълни с размер "Queen-size" и "King-size". ★ Голям комфорт възможно и за 2 души : благодарение на чист ширината на тази подложка осигурява достатъчно пространство за удобно облегалката на леглото или на дивана. ★ Красиво релаксация : в леглото, на дивана или в любимото си място можете да се отпуснете с тази възглавница идеално подходяща за четене, гледане на телевизия и много други неща!.Добре дошли в магазин Wang Y! ▲ Тапицерия на легло и възглавница за подкрепа на облегалката осигуряват комфорт при сядане.Благодарение на своята клиновидна форма на възглавница, е универсална и може, да.In в изправено положение идеална облегалката също може да се използва за комфортен правенето на различни разпоредби полулежа.Това осигурява коврику оптимална фиксация при гледане на телевизия, четене или почивка, а също така осигурява по-голям комфорт на дивана и леглото.

R

Продукти в категория