.

.

YANGBO Нощна въздушна Възглавница за Гърба Триъгълна Голяма Клиновидная Възглавница За Четене в задната част на Таблата на Леглото Възглавница за Диван-легло, Меки В?

YANGBO Нощна въздушна Възглавница за Гърба Триъгълна Голяма Клиновидная Възглавница За Четене в задната част на Таблата на

BGN 3.33
Продукти

Опаковка : Възглавница се опакова във вакуум, и опаковане на телевизията след 24 часа възглавница ще се върне към нормалния си размер.Лесен за отглеждане, заден капак може да се пере в перална машина или на ръка; за осигуряване на дълготрайна мекота не се препоръчва да се използва ютия, белина, сешоар или химическо чистене. интимен торбичка за съхранение от двете страни възглавници са много практични, красив и траен.Тайната метална светкавица, предназначена за продължително използване, лесно се обработва и се измива. Възглавница за четене е много здрава и съществена, е защита на главата, шията, раменете, гърба и долната част на гърба от удари и осигурява отлично вътрешно запълване на гърба на : pearl памук, който придава на вашето тяло, мекота и комфорт.Опаковка : Възглавница се опакова във вакуум, и опаковане на телевизията. след 24 часа възглавница ще се върне към нормалния си размер.Лесен за отглеждане, заден капак може да се пере в перална машина или на ръка; за осигуряване на дълготрайна мекота не се препоръчва да се използва ютия, белина, сешоар или химическо чистене. интимен торбичка за съхранение от двете страни възглавници са много практични, красив и траен.Тайната метална светкавица, предназначена за продължително използване, лесно се обработва и се измива. Възглавница за четене е много здрава и съществена, е защита на главата, шията, раменете, гърба и долната част на гърба от удари и осигурява отлично вътрешно запълване на гърба на : pearl памук, който придава на вашето тяло, мекота и комфорт.Подробна информация за продуктематериал обхваща : вельветнаполнитель : полиестер хлопокупаковка включва : Твърда триъгълна клиновидную прокладкупаттерн : Обикновен Стил : nordicскоп на приложение : Може да се чете или да гледа телевизия, той е много подходящ за използване в дома, офис стол и дивана или леглото, или да го носите със себе си.Инструкции за почистване : Калъфка може да се почиства, сърцевината възглавници не бива да се почиства, почистване, сушене, температурата на водата При гладене Не трябва да надвишава 30 градуса, да не се избелва.

R

Продукти в категория