.

.

Uqiangy Коледа Коледни Прозрачни Подарък пакети 30х40 см Кутия е съвсем малък За хващане и Организаторите За съхранение на Покривки (прозрачни, един размер)

Uqiangy Коледа Коледни Прозрачни Подарък пакети 30х40 см Кутия е съвсем малък За хващане и Организаторите За съхранение на Покривки (прозрачни,

BGN 2.00
Продукти

1 Лежеше кутия с Плоски.Высокопрозрачный PET материал, с висока якост на опън, проникването и други характеристики, приятно видими!.Ново Ai на РЕТ-материал с прозрачен хранителни покритие, и преди употреба задължително да свалям филм от вътре и отвън, може да се използва. Подарък кутия от 1 бр. Прозрачни Коледни подаръчни торбички за подаръци 30х40 см, кутия на съвсем малък, организаторите за събиране и съхранение, покривката за съхранение на хранителни продукти, PET материал с прозрачно покритие, и, разбира се, преди употреба може да се сваля филм от вътре и отвън. Размер : 30x30x40 см, въже : дължина 400 cm2, сгънете по полегати линии1. Лежеше кутия с плоски.В основата има кръгла форма, а четката - многоцветни по желание, най-висок клас.Корпуса на кутията е изработена от прозрачен катарами от хранителен материал, който i. Высокопрозрачный PET материал, с висока якост на опън, проникването и други характеристики, приятно видими!новият и. Подарък кутия 1 бр, опаковка "три в едно", панел, на дъното, лесна за използване, прозрачен външен вид, за да направи торта е по-вкусна, увеличена 3 Горната закопчалка-4 клипса Периферното на проекта.

R

Продукти в категория