.

.

COMELYJEWEL 3 Нива, Черен Органайзер за бижута, Метална Тенис на Гривна, Т-Образен Държач за дърво, Стойка за Плотове, Дамски Обеци, Колие, Часовници, Пръстени, Корита, Аксе?

COMELYJEWEL 3 Нива, Черен Органайзер за бижута, Метална Тенис на Гривна, Т-Образен Държач за дърво, Стойка за Плотове, Дамски Обеци,

BGN 2.00
Продукти

[Стани любимия организатора за бижута и държач за кърпи] 3 нива стелажи-органайзер за бижута черен на цвят, с чекмедже за аксесоари; Размери : около 12 см (Ш) x 4,25 инча (Г) x 16 см (В) [Измерение на съвременния дизайн : Arppox. 12 inch x 4,25 инча х 16 инча. [Модерен дизайн и висококачествена поставка за бижута] Здрава и отлично качество.Идеално съхранява и демонстрируйте своите бижута, колиета, обеци, гривна и пръстен.Т-образна форма държите всичките си къси и дълги колиета. [Превърне в любимото ви място за съхранение на собствения си масата / бюрото] Метална тава голям капацитет, който може да се побере всички видове декорации. [Освободете си място с помощта на притежателя за украса] Тази поставка за демонстрация на бижута е лесна за инсталиране благодарение на модерния дизайн, демонстрируйте колиета на стойка-держателе Т-образна форма и елегантно демонстрируйте си украса. [Съхранявайте вашите бижута упорядоченными в стойка-держателе за бижута] Това е задължително бижу дърво-кулата за всички жени и момичета.Декоративен и уникален дизайн.Държач за бижута може да увеличите пространството за съхранение на вашата маса.

R

Продукти в категория