.

.

Abaodam 100 бр. Копринена Торбичка На съвсем малък За Бижута Празнична Опаковка Закуски Чанти за Бонбони за Сватбеното парти (Размер 3 Златни) Подаръчни Пакети

Abaodam 100 бр. Копринена Торбичка На съвсем малък За Бижута Празнична Опаковка Закуски Чанти за Бонбони за Сватбеното парти (Размер 3 Златни)

BGN 11.39
Продукти

Тя може да се използва в поделках или домашен декорВсяка чанта снабдена шнурком, благодарение на който му е лесно затваряне и отваряне.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Изработен е от висококачествен материал, за многократна употреба, устойчив на употреба.Тази чанта е предназначена за съхранение на шоколадови бонбони, подаръци, бижута, ключодържатели, аксесоари или други малки предмети.Описанието на Тези чанти дантела прозорци, изработени от висококачествен материал, който се отличава с издръжливост и практичност.Лек и лесно сгъване, го правят удобен за носене.Всяка чанта снабдена шнурком, благодарение на който му е лесно затваряне и отваряне.Те са добри за съхраняване на бижута, подаръци, бонбони и т. Особеност - Цвят : Златист. - Материал : Плат. - Размер : Около. 11 x 9 x 0,3 виж - е Изработен от висококачествен материал, за многократна употреба, устойчив на употреба. - Тази чанта е предназначена за съхранение на шоколадови бонбони, подаръци, бижута, ключодържатели, аксесоари или други малки предмети. - Тя може да се използва в поделках или домашен декор. - Всяка чанта снабдена шнурком, благодарение на който му е лесно затваряне и отваряне. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Опаковката включва 100 x подарък пакети на съвсем малък.

R

Продукти в категория