.

.

Охладителите от Изпарителен Безлопастных Фенове, голо Вентилатор, Вентилатор, Климатик, Охладител, Ултра-Тих Електрически Вентилатор с Дистанционно управление, М?

Охладителите от Изпарителен Безлопастных Фенове, голо Вентилатор, Вентилатор, Климатик, Охладител, Ултра-Тих Електрически Вентилатор с Дистанционно

BGN 1.33
Продукти

Премахва 99,95% Вредни ультрадисперсных частици с Размер Само 0,1 микронУлавя токсични отношение и миризми.Почиства и охлажда през Цялата година.Фен Pure cool purifier може да почистват цялата стая.По-малко място и по-малко тегло.Регулатор на колебание, за насочване на въздушния поток в помещението.Лек наклон се върти около собствения си център на тежестта.Воздухоохладители Използват Естествения процес на Изпаряване на вода За охлаждане на постъпващия горещ въздух И Използват Мощен вентилатор За премахване Отново на охлаждане на въздуха.Температурата на Сухия въздух Може Значително да се нормализират, когато течната вода се Превръща В една водна пара (чрез изпаряване).Характеристики : 1. проектирана за минимален разход на енергия. запрограммируйте устройство за включване или изключване в определено време с помощта на таймер, 3. приложено дистанционно управление ви предоставя пълен набор от елементи за управление под ръка 4. регулиране на температурата и избор на скоростта на вентилатора Пълнофункционално дистанционно управление 5. автоматично рестартиране Запазва настройките си до момента на възстановяване на захранването на устройството.

R

Продукти в категория